Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Snorscooter

Bent u op zoek naar een snorscooter? Bij Voordeelscooters vindt u een ruim aanbod snorscooters en gewone scooters van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. U kunt bijvoorbeeld een snorscooter kopen van het merk Senzo. Wij helpen u om een goedkope snorscooter te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Ben je op zoek naar een snorscooter? Bij Voordeelscooters vindt je een ruim aanbod snorscooters en gewone scooters van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Je kunt bijvoorbeeld een snorscooter kopen van het merk Senzo. Wij helpen je om een goedkope snorscooter te vinden die het best past bij jouw wensen en jouw budget. 

Lees meer

7 Items

per pagina
Filteren

7 Items

per pagina

Snorscooter

Bent u op zoek naar een voordelige, betrouwbare en zuinige snorscooter? Stop dan maar met zoeken: u bent bij Voordeelscooters op de juiste plek beland. Bij ons vindt u snorscooters en gewone scooters van topmerken als Vespa, Piaggio, Kymco en ons eigen exclusieve merk Senzo. Allemaal gloednieuw, vers van de pers, en dat tegen de laagste prijzen. Onze kwaliteitsstandaarden zijn hoog: wij kunnen u daarom garanderen dat u jarenlang scooterplezier zult hebben met een snorscooter van Voordeelscooters. Ook voor allerlei onderdelen en accessoires voor uw (snor)scooter zit u bij ons goed. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment van Voordeelscooter en bestel direct online!

Snorscooter versus een gewone scooter

Een snorscooter en een gewone scooter zijn niet hetzelfde. Er zijn een paar belangrijke verschillen te noemen. Qua uiterlijk zult u de twee nauwelijks van elkaar kunnen onderscheiden, totdat u een blik op de kentekenplaat werpt. Die van de normale scooter is geel, terwijl de snorscooter over een blauwe kentekenplaat beschikt. Maar dat is niet het aller belangrijkste verschil. Die zit ‘m in de snelheid van de scooter. Een snorscooter mag namelijk maximaal 25 km per uur en een gewone scooter 45 km per uur. We horen u al denken: waarom zou ik dan een snorscooter willen aanschaffen als deze langzamer gaat dan een normale scooter? Dat vertellen wij u graag!

De voordelen van een snorscooter

Een snorscooter biedt u vele voordelen. Één van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een snorscooter is vanwege het feit dat een helm niet verplicht is bij een snorscooter. Voor uw eigen veiligheid raden wij een helm natuurlijk wel altijd aan. Rijdt u vaak door de stad en moet u veel parkeren? Ideaal met een snorscooter: u mag parkeren waar u maar wilt. En wist u dat u met een snorscooter gewoon over het fietspad mag? Een snorscooter is dus ook een stuk veiliger!

Snorscooters nergens goedkoper

Enthousiast geraakt over snorscooters? Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij verkopen jaarlijks ongeveer evenveel snorscooters als gewone scooters. Ze zijn nu eenmaal super praktisch en betrouwbaar! Qua prijs zit er tussen de twee typen scooters ook nauwelijks verschil. En bij Voordeelscooters garanderen wij u sowieso al de laagste prijs. U vindt (snor)scooters nergens goedkoper. Daar hebben wij drie simpele verklaringen voor:

 • Tijdens het inkoopproces onderhandelen wij slim met onze vaste leveranciers;
 • Wij maken geen gebruik van tussenpersonen maar kopen rechtstreeks scooters uit de fabriek. Dat maakt dat er geen geld er ‘verdampt’;
 • Wij werken met een lager winstmarge dan onze concurrenten.

Een lager winstmarge? Daar gelooft u natuurlijk helemaal niets van. Toch is het zo. En dat doen wij omdat wij denken dat dit ons geen geld kost, maar juist oplevert. Want we geven het maar gewoon eerlijk toe: ook wij willen graag winst maken. En doordat we onze marges laag houden merken we dat meer consumenten hiervan willen profiteren. Hierdoor creëren we een groot klantenbestand en is het voor ons ook in bedrijfskundig opzicht prima mogelijk om onze prijzen laag te houden. Fijn voor ons en voor uw portemonnee!

Hoge klanttevredenheid vanwege uitstekende service

Wij kunnen natuurlijk heel erg hard roepen dat wij de goedkoopste, beste en leukste aanbieder van voordelige (snor)scooters zijn. Maar uiteindelijk bent u zelf degene die dat mag beoordelen. Wel kunnen wij u alvast vertellen dat onze huidige klanten ons beoordelen met een 8+, en daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Die 8+ hebben wij onder andere te danken aan onze uitstekende service. Zo krijgt u bij ons 3 jaar garantie op uw scooter. Dat houdt in dat u garantie krijgt op het frame, de motor en de elektrische onderdelen van uw splinternieuwe (snor)scooter. We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht er toch iets stuk gaan aan uw scooter, dan staan onze goed opgeleide monteurs voor u klaar. En heeft u vragen, bijvoorbeeld over het afsluiten van een scooterverzekering? Ook dan geven onze medewerkers uw graag advies. Voordeelscooters doet namelijk graag net even dat beetje meer voor u!

Bestelmogelijkheden bij Voordeelscooters

Een snorscooter kopen kan tegenwoordig vanuit uw luie computerstoel. En Voordeelscooters maakt dat wel heel erg aantrekkelijk voor u. In onze gebruiksvriendelijke webshop kiest u een snorscooter die op uw wensen aansluit. Wanneer u deze gaat afrekenen krijgt u zelf de vrijheid een voor de betaalmethoden iDEAL, PayPal of een overboeking te kiezen. Na het afronden van de bestelling sturen we een bezorgdatum en tijd. Als u liever heeft dat de scooter op een andere dag/tijd bezorgd wordt, kunt u dat aangeven bij de afronding van uw bestelling of ons later even contacteren. Voor het bezorgen van uw snorscooter rekenen wij een helder, vast tarief. Geen verassingen met Voordeelscooters!

100% rijklaar!

Voordat u met uw gloednieuwe snorscooter daadwerkelijk de weg op mag, zullen er nog wat handelingen moeten worden uitgevoerd. Ook hier wil Voordeelscooters graag uw partner zijn. Voor slechts €100,- maken wij uw scooter volledig rijklaar. Wat doen wij precies voor u?

 • Het uitpakken van het voertuig
 • Monteren van de losse onderdelen
 • Kleppen controleren en eventueel afstellen
 • Benzine tanken
 • Bouten, moeren en schroeven controleren
 • Scooter op alle essentiële punten controleren
 • Een testrit maken
 • Het poetsen van uw scooter

Kom langs in onze showroom!

Online bestellen is natuurlijk gemakkelijk en helemaal van deze tijd. Maar wij begrijpen ook heel erg goed dat u een weloverwogen keuze wilt maken wanneer u een snorscooter koopt. Meerdere scooters bekijken, een proefritje maken en advies van een scooterspecialist zijn daarom geen overbodige luxe. Het kan allemaal bij Voordeelscooters. In Rotterdam hebben wij namelijk een showroom met meer dan 300 scootermodellen op voorraad. Een scooterwalhalla voor de liefhebber! Kom gerust eens langs en aanschouw ons trots!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl