Toggle Nav

Vespa Kopen

Wilt u een Vespa kopen? Het kan lastig zijn om precies die Vespa te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Bij Voordeelscooters koopt u een scooter van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. De Vespa Primavera of de Vespa sprint bijvoobeeld.

Lees meer

16 Items

per pagina
  1. Aanbiedingen
  2. Aanbiedingen
  3. Aanbiedingen
  4. Aanbiedingen
  5. Aanbiedingen
  6. Aanbiedingen

16 Items

per pagina

 

Vespa kopen?

Bent u van plan een Vespa te kopen? Dan bent u zojuist op de goede pagina beland. Voordeelscooters biedt u namelijk niet zomaar scooters, maar de voordeligste Vespa scooters! Zonder enige twijfel is Vespa het populairste en beste scootermerk dat er momenteel bestaat. Wat Vespa kenmerkt is haar luxueuze Italiaanse design, de robuuste kwaliteit en opvallende body. Deze body is niet alleen oersterk, onverwoestbaar en zeer duurzaam, maar zorgt ook voor een onovertroffen rijervaring. Niet voor niets staat Vespa al jaren (eenzaam) aan de top. Maar die top komt Vespa niet zomaar aanwaaien: de scooters worden continu verbeterd zodat u altijd profiteert van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Van een Vespa krijgt u zeker geen spijt!

Een echte Italiaanse Vespa kopen

U hoeft geen fervent scooterliefhebber te zijn om het Italiaanse topmerk Vespa te kennen. Al ruim 60 jaar staat Vespa voor kwaliteit en lifestyle en ademt het merk de Italiaanse cultuur. Dat ziet u terug in de prachtige afwerking, de vele prachtige designs en het unieke rijcomfort. En op dat unieke rijcomfort gaan we graag wat dieper in. Wanneer u op een Vespa stapt wilt u bijna niet meer afstappen. Gooi uw haren in de wind en ontspan: rondtoeren op een Vespa is zeker geen straf! Dat unieke rijcomfort komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De ontwerpers van Vespa doen er dagelijks alles aan om u een zo fijn mogelijke rijervaring te geven. Zo is bij de nieuwste Vespa modellen de voorvering flink onder handen genomen. Het resultaat? Een nóg stabielere wegligging. Dat wilt u toch zelf ook ervaren?

Vele verschillende Vespa modellen

Bij Voordeelscooters vindt u Vespa scooters in overvloed. De Vespa Primavera bijvoorbeeld. Dit is wellicht het populairste model van Vespa, mede dankzij haar smaakvolle design. Het is de opvolger van de Vespa ET en de Vespa LX en biedt een perfecte combinatie tussen klassiek en modern. De scherpe lijnen en opvallende koplamp maken de Primavera uniek. Gaat u toch voor een iets sportievere uitstraling? Dan is de Vespa Sprint uw match. De Vespa Sprint onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid. De robuuste uitstraling, unieke wegligging en degelijkheid in materiaalgebruik maken deze scooter een uitstekende keuze. Voor beide Vespa modellen geldt dat deze op hun beurt ook weer verkrijgbaar zijn in vele varianten. Met of zonder rekje, in een felle kleur, voorzien van een leren tasje… uw dromen worden werkelijkheid met een Vespa scooter van Voordeelscooters!

Unieke service bij Voordeelscooters

Een Vespa scooter kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Bij de aanschaf wilt u dan ook een weloverwogen keuze maken. Wij van Voordeelscooters helpen u hier graag bij. Als scooterfanaten zijn wij erg enthousiast over Vespa scooters, maar toch willen wij graag uw verhaal en wensen horen om u te voorzien van advies op maat. Want misschien is een Piaggio, Kymco of Senzo scooter wel veel meer uw ding! Wij zijn er niet om u een zo duur mogelijk exemplaar aan te smeren. Wij zijn er om u te helpen bij de zoektocht naar uw droomscooter. Ook na aanschaf voorzien wij u graag van onze unieke service. Als er iets mis is met uw scooter of wanneer u onverhoopt schade rijdt, staan onze professionele monteurs voor u klaar. Onze mobiele werkplaats komt gewoon bij u thuis langs om de Vespa weer snel de oude te maken. Voordeelscooters doet nét een beetje meer!

De complete Vespa lifestyle met Vespa scooter accessoires

Uw Vespa scooter is niet compleet zonder accessoires. Bij Vespa gaat het immers om het volledige plaatje, een kenmerk van dat ongetwijfeld afkomstig is uit de Italiaanse lifestyle. Zien en gezien worden is dan ook een uitspraak die perfect op de filosofie van Vespa aansluit. Bij uw Vespa scooter hoort daarom een passende helm, kleding en bril. Weet u al welke Vespa scooter accessoires u wilt? Bekijk ze allemaal in onze webshop en neem, wanneer u er niet uitkomt, gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw volledige Vespa garderobe!

Koop uw Vespa bij Voordeelscooters

Natuurlijk zullen wij roepen dat u uw Vespa scooter het beste kunt kopen bij Voordeelscooters. Wij snappen echter dat u denkt: eerst zien, dan geloven. Onze huidige klanten zijn in ieder geval wel erg tevreden: ze beoordelen ons, en daar zijn wij erg trots op, met een 8+! Daarnaast garanderen wij, zoals gezegd, de aller scherpste prijs. Deze kunnen wij u garanderen doordat wij onze Vespa scooters rechtstreeks vanuit de fabriek van onze leverancier importeren. Wij maken dus geen gebruik van tussenpersonen, en dat scheelt geld. Daarnaast hanteren wij een lager winstmarge dan onze concurrenten. En dat ziet u natuurlijk ook terug in de prijs! Die lage prijs doet overigens niks ten onder aan de kwaliteit van onze scooters. Ze zijn allemaal gloednieuw en voldoen aan alle strikte kwaliteitseisen die wij stellen. Niet voor niets mogen wij het prestigieuze thuiswinkel-keurmerk dragen. Dit keurmerk garandeert betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Ons thuiswinkel-keurmerk zorgt ervoor dat u maar liefst 3 jaar garantie krijgt op het frame, de motor en de elektrische onderdelen van uw Vespa scooter. Volgens mij hebben wij nu wel genoeg redenen genoemd om uw Vespa te kopen Voordeelscooters! Waar wacht u nog op? Wij wensen u veel scooterplezier!

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl