Toggle Nav

Scooter Delft

Artikelen 1-24 van 90

Page
per pagina
 1. Aanbiedingen
 2. Aanbiedingen
 3. Aanbiedingen
 4. Aanbiedingen
 5. Aanbiedingen
 6. Aanbiedingen
 7. Aanbiedingen
 8. Aanbiedingen

Artikelen 1-24 van 90

Page
per pagina

Scooter Delft kopen

U zoekt een trendy scooter, maar heeft een klein budget. Waar gaat u dan naartoe? Naar Voordeelscooters natuurlijk! Voordeelscooters verkoopt per jaar meer dan 2.500 scooter en kan zich daarom één van de grootste scooterwinkels van de Benelux noemen. Maar wees niet bang, bij ons bent u nooit een nummertje en kunt u een zeer goede service verwachten. Van advies tot aan levering en zelfs daarna, wij staan klaar om u te helpen waar nodig. Een scooter in Delft kopen doet u dan ook bij Voordeelscooters.

Scooterwinkel Delft

Bij Voordeelscooters Delft doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Dat is voor ons namelijk heel gewoon. Natuurlijk zijn wij niet de enige aanbieder in Delft, maar zijn wij wel de beste. Althans, dat is wat wij vinden. Hoezo? Omdat u naast een uitstekende service ook twee jaar garantie krijgt op elke scooter van Voordeelscooters Delft. En als u kunt aantonen dat u de onderhoudsbeurten door Voordeelscooters heeft laten uitvoeren, krijgt u zelfs drie jaar garantie op uw scooter!

Scooter kopen Delft en omgeving

Een kwalitatief goede scooter kopen tegen een scherpe prijs, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar niets is minder waar bij Voordeelscooters. Met een ruim aanbod zit er altijd een goede scooter tussen die past bij uw behoeften. En voor een kleine €39 leveren wij de scooter ook nog eens bij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woont. Leveren in België is ook mogelijk, waarvoor een kleine meerprijs wordt gerekend.

De scooters importeren wij tegen uitstekende voorwaarden rechtstreeks van de dealer, waardoor wij de prijzen laag kunnen houden. Bij Voordeelscooters kunt u dus een goedkope scooter kopen én krijgt u twee jaar garantie. Wat wilt u nog meer?

Scooter 100% rijklaar geleverd

Uw scooter wordt geleverd, eindelijk! Let op: de scooter is dan nog niet rijklaar. Er zijn enkele dingen die u moet regelen voordat u de weg op mag, zoals natuurlijk tanken. Geen tijd of geen zin om dit te regelen? Voordeelscooters springt bij! Voor slechts €100,- ontzorgen wij u en maken we uw scooter 100% veilig en rijklaar zodat u direct de weg op kunt! Het rijklaar maken bestaat uit de volgende handelingen:

 • Het uitpakken van het voertuig;
 • Monteren van de losse onderdelen;
 • Kleppen controleren en eventueel afstellen;
 • Benzine tanken;
 • Bouten, moeren en schroeven controleren;
 • Scooter op alle essentiële punten controleren;
 • Een testrit maken;
 • Het poetsen van uw scooter.

Welke scooter past bij u?

Het uitkiezen van een scooter die goed bij u past is makkelijker gezegd dan gedaan. Om u een handje te helpen, nodigen wij u graag uit in onze Voordeelscooters showroom in Rotterdam! In onze winkel staan altijd meer dan 300 modellen, zoals de Vespa Sprint, Piaggio Zip en zelfs een groot aantal elektrische scooters op voorraad. U kunt tevens een vrijblijvende proefrit maken om te zien of het een perfecte match is. Handig, toch?!

Betaalmogelijkheden Voordeelscooters Delft

U als klant verdient niet alleen de perfecte service als het gaat om adviseren, maar ook op gebied van betaalopties willen we de nodige service bieden. Bij Voordeelscooters kunt u kiezen tussen de betaalopties PayPal, iDeal of de ouderwetse overboeking. In onze fysieke winkel in Rotterdam is het zelfs mogelijk om contant of met uw creditcard te betalen!

Scooter leasen in Delft

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een scooter voor veel mensen een (te) hoog bedrag is om in één keer te betalen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot scooter leasen! Dit betekent dat u de scooter in een periode van 36, 48, 60 of 72 maanden afbetaalt. Op de website vindt u een formulier waarmee u deze betaalwijze kunt aanvragen. Om het u nog wat makkelijker te maken, sturen wij u elke maand een rekeningoverzicht. Handig!

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl