Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scooter Leasen

Wilt u een scooter leasen? Het kan lastig zijn om precies die scooter te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Bij Voordeelscooters least u een scooter van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid tot een scooter kopen. Wij bieden enkel scooters van topmerken.

Lees meer

Artikelen 1-24 van 97

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 97

Page
per pagina

Scooter leasen

Wilt u ook zo’n fantastische scooter kopen, maar kunt u niet in één keer het volledige bedrag betalen? Geen probleem. Bij Voordeelscooter is het mogelijk het bedrag in termijnen te betalen. Wij maken een scooter leasen toegankelijk. U heeft de keuze uit een aflossingstermijn van 36, 48, 60 of 72 maanden. Afbetalen binnen 10 maanden is ook mogelijk. U kunt bij ons te allen tijde boetevrij aflossen.

De voordelen van het leasen van een scooter

Naast het feit dat u direct eigenaar van de scooter bent, brengt een scooter leasen bij Voordeelscooter nog vele andere voordelen met zich mee:

  • Bepaal zelf de hoogte van het maandbedrag
  • Het aantal maanden waarin u wenst af te lossen bepaalt u ook zelf (36-72 maanden)
  • Kosteloos extra aflossen
  • Alleen rente over het openstaande saldo
  • U ontvangt elke maand een handig rekeningoverzicht
  • Gemakkelijk online aanvragen

Indien u extra geld heeft kunt u versneld aflossen, u betaalt daar geen extra kosten over. Dit maakt een scooter leasen uitermate interessant en gemakkelijk. Wij bieden onze klanten comfort en gemak.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vraag via onderstaand formulier de lease aan. Mocht uw aanvraag daartoe aanleiding geven, dan zal een toetsing worden gedaan bij het BKR.

  • U krijgt binnen twee uur (kantoortijden) bericht per e-mail of uw aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.
  • Als de aanvraag is goedgekeurd sturen we het contract ondertekend in tweevoud naar u toe per post.
  • U kunt een exemplaar en een kopie van uw legitimatiebewijs opsturen in de bijgevoegde envelop.
  • De aanvraag wordt nu binnen 5 werkdagen definitief goedgekeurd. U krijgt hierover bericht per sms.

Meer over Voordeelscooter

Naast het feit dat wij een scooter leasen heel aantrekkelijk maken, kunt u bij ons tevens de beste service verwachten. Door de vele mogelijkheden is het logisch dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u te vinden waar u naar op zoek bent. Voor kwaliteit bent u bij Voordeelscooter aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit de beste en meest vooruitstrevende merken. Daarnaast zijn wij erkend thuiswinkel-lid en kunt u ervan op aan dat wij over de juiste kennis beschikken om u zo goed mogelijk te adviseren. Wij snappen dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe aankoop, daarom maken wij de aankoop en levering van uw scooter zo gemakkelijk mogelijk. Wij bezorgen onze scooters in heel Nederland én België en u bent bij ons verzekerd van zeer scherpe prijzen. Hoe wij dat doen? Door rechtstreeks vanuit de fabriek in te kopen worden dure tussenschakels overgeslagen en daar profiteert u van! Is er iets kapot aan uw scooter? Geen probleem. Wij beschikken over een mobiele werkplaats, zodat we service aan huis kunnen bieden. Indien dit niet mogelijk is halen wij de scooter bij u op om deze in onze centrale werkplaats in Ridderkerk te repareren. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u graag voorzien worden van advies? Neem gerust contact op met onze klantenservice, onze medewerkers staan u graag te woord.

Copyright © 2023 Voordeelscooters.nl