Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scooter Rotterdam

Bent u op zoek naar een voordelige scooter in de regio Rotterdam? Dan biedt Voordeelscooters u een ruim assortiment met betrouwbare, zuinige én voordelige scooters van topmerken. Bij ons vindt u altijd een scooter die past bij uw wensen en bij uw budget. Doordat wij onze scooters in heel Nederland leveren, kunt u bovendien razendsnel van uw nieuwe scooter in Rotterdam genieten.

Lees meer

2 Items

per pagina
Filteren

2 Items

per pagina

Voordelig een goede scooter kopen in de regio Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige, betrouwbare en zuinige scooter, dan kunt u in de regio Rotterdam goed terecht bij Voordeelscooters. Al onze scooters zijn leverbaar als snorscooter en als bromscooter, met een topsnelheid van 25 en 45 kilometer per uur. In ons assortiment vindt u bovendien scooters met een betrouwbare 4-takt motor, maar ook diverse elektrische scooters.

Goedkope scooters in Rotterdam

Een nieuwe scooter is geen kleine uitgave, dus we begrijpen dat u in dit geval zeker niet te veel wilt betalen. Wat dat betreft zit u bij Voordeelscooters in Rotterdam goed, want wij importeren onze scooters tegen uitstekende voorwaarden rechtstreeks van de dealer en die uitstekende voorwaarden ziet u terug in de prijs; die is namelijk bijzonder scherp te noemen. Zo bewijzen wij dagelijks dat een scooter van hoge kwaliteit niet schreeuwend duur hoeft te zijn. Omdat ons assortiment zo uitgebreid is kunt u altijd een scooter kopen die past bij uw budget: de absolute Italiaanse topmerken (zoals Vespa) zijn wat prijziger dan, om maar een voorbeeld te noemen, een aantal scooters van het merk Senzo. Als klant bepaalt u helemaal zelf hoeveel geld u bereid bent uit te geven, en welk merk voldoet aan uw eisen en wensen. Wij helpen u graag in dit keuzeproces door het geven van deskundig en betrouwbaar advies.

Scooterservice in Rotterdam

Het is goed om te weten dat wij niet alleen actief zijn in de online verkoop van scooters, maar ook over een fysieke showroom in de regio Rotterdam beschikken. U bent dan ook van harte welkom bij ons in Dordrecht om de scooters van dichtbij te bekijken en om eventueel een proefritje te maken. We hebben meer dan 300 scooters op voorraad en onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor het onderhoud van uw scooter bieden wij u ook meerdere keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij een van onze servicepunten of kunt u gebruikmaken van onze mobiele werkplaats. Onze monteurs komen in dat laatste geval het onderhoud bij u in Rotterdam uitvoeren.

Schadereparatie Voordeelscooters Rotterdam

We hopen voor u natuurlijk dat het nooit zo ver komt, maar helaas is er altijd een kans aanwezig dat u betrokken raakt bij een verkeersongeval terwijl u op de scooter door Rotterdam en omgeving rijdt. In een dergelijk geval is het uiteraard in eerste instantie te hopen dat er bij u (en ook bij de andere betrokken partij) geen lichamelijk letsel ontstaat. Maar zelfs als u er persoonlijk redelijk ongedeerd vanaf komt hoeft dat helaas voor uw scooter niet te gelden. Een harde klap kan een scooter namelijk fors beschadigen. Wat zijn dan de stappen die u het beste kunt ondernemen om uw scooter weer zo snel mogelijk “up and running” te krijgen? Op dat punt hebt u een goede partner aan Voordeelscooters in Rotterdam. Met dit bijltje hebben we namelijk vaker gehakt. Onze schadeherstelwerkplaats wordt geleid door uiterst professionele monteurs die uw scooter met alle liefde weer herstellen.

Voordeelscooters bezorgservice

We kunnen ons goed voorstellen dat u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel in de regio Rotterdam te komen. Dat is echter helemaal geen probleem en hoeft zeker geen beletsel te vormen om een scooter aan te schaffen bij Voordeelscooters. U kiest in de webshop gewoon online uw favoriete scooter uit, en wij bezorgen die heel simpel bij u thuis. Hebt u de scooter besteld dan sturen wij u een bezorgdatum en -tijd. Komt een ander moment u beter uit dan kunt u dit uiteraard doorgeven en dan maken we een passende afspraak. In het bestelmenu kunt u invullen wat uw woonplaats is. u ziet dan direct wat de bezorgkosten zijn die wij rekenen. Op die manier komt u achteraf niet voor een nare financiële verrassing te staan. Komt u de scooter zelf bij ons ophalen dan zijn hier natuurlijk geen extra kosten aan verbonden.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl