Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Daarom koop je jouw scooter bij Voordeelscooters

Daarom koop je jouw scooter bij Voordeelscooters

Ja, dat klinkt leuk: Voordeelscooters, maar wat zijn dan concreet de voordelen om een scooter via jullie webshop of bij jullie dealers te kopen? Nou, dat leggen wij graag aan jou uit.

Het grootste assortiment scooters

Op de eerste plaats kies je bij Voordeelscooters voor een enorm assortiment kwaliteitsscooters van tal van gerenommeerde merken, zowel benzine als elektrisch. Je vindt dus snel en eenvoudig de scooter die bij jou past en in de prijsklasse die aansluit op jouw budget.

Enorm aanbod en interessante aanbiedingen

Bij Voordeelscooters hebben wij het hele jaar door altijd zo’n 1.000 scooters die uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt bij ons dus vrijwel altijd heel snel over je nieuwe scooter beschikken. Naast alle nieuwe elektrische en benzine scooters, kun je via onze webshop of bij in onze winkel in Dordrecht ook terecht voor interessante occasions en leuke aanbiedingen.

Laagste prijsgarantie voor nieuwe scooters

Naast een groot assortiment en snelle levering geven wij bij Voordeelscooters ook de ‘Laagste prijsgarantie’. Doordat wij jaarlijks duizenden scooters verkopen kunnen wij met fabrikanten en leveranciers scherpe inkoopafspraken maken. Dat voordeel geven wij graag terug aan onze klanten en dat is dus terug te zien in de zeer scherpe prijzen die wij hanteren.

Altijd 3 jaar extra garantie en eigen servicedienst

Bij Voordeelscooters geven wij bovenop de normale fabrieksgarantie standaard 3 jaar aanvullende garantie. Dat doen wij omdat wij een grenzeloos vertrouwen hebben in de kwaliteit en degelijkheid van de scooters die wij verkopen en ook op de vakkennis en servicegerichtheid van de technici in onze winkel en mobiele werkplaats. Ja, je leest het goed. Als je niet in de gelegenheid bent om voor service en reparatie bij ons langs te komen, dan kun je gebruik maken van onze mobiele service. Hoe handig is dat?

Mogelijkheden voor gespreide betaling

Wat Voordeelscooters ook bijzonder maakt is de mogelijkheid om je nieuwe scooter in termijnen te betalen. Natuurlijk zitten daar een aantal voorwaarden aan vast, maar die bespreken wij graag met onze klanten persoonlijk en we leggen dit vast in een overeenkomst waarin de betalingscondities helder en transparant zijn opgenomen.

Erkend lid van Thuiswinkel Waarborg

Of je voor het uitkiezen van een nieuwe scooter nu naar onze showroom komt of dat je kiest voor het gemak van onze webshop, dat maakt voor ons geen verschil. In alle gevallen geniet je optimaal van alle voordelen van Voordeelscooters. Om dat te onderstrepen zijn wij gecertificeerd en erkend lid van Thuiswinkel Waarborg. Kortom, een scooter kopen bij Voordeelscooters, dat voelt altijd vertrouwd!

Bekijk Scooters
Bekijk scooters

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl