Toggle Nav

AGM scooter

Op zoek naar een nieuwe AGM scooter? Dan ben je bij Voordeelscooters.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk alleen betrouwbare, zuinige en voordelige scooters van topmerken zoals Senzo en IVA. Welke scooter is jouw nieuwe favoriet?

Lees meer

Artikelen 1-24 van 50

Page
per pagina
 1. Aanbiedingen
 2. Aanbiedingen
 3. Aanbiedingen
 4. Aanbiedingen
 5. Aanbiedingen
 6. Aanbiedingen
 7. Aanbiedingen
 8. Aanbiedingen

Artikelen 1-24 van 50

Page
per pagina

Een nieuwe AGM scooter kopen

Op zoek naar een mooie, stijlvolle scooter met een AGM loodaccu? In onze webshop vind je maar liefst 22 verschillende modellen van de topmerken IVA en Senzo. Er is dus altijd wel een AGM scooter te vinden die past bij jouw persoonlijke wensen en budget. Deze elektrische scooters zijn uitgerust met een AGM loodaccu waarmee je gegarandeerd bent van jaren rijplezier.

De voordelen van AGM scooters

Bij AGM scooters is er gebruik gemaakt van een AGM loodaccu. AGM staat hierbij voor "Absorbed Glass Material". Met deze techniek wordt het accuzuur in 'gel'-vorm opgenomen in flinterdunne glasvezelmatten. Standaard loodaccu's kunnen slechts op één positie geplaatst worden. Doordat er vaak teveel beweging is, is het risico op lekkage erg groot. De AGM loodaccu's kunnen daarentegen in meerdere posities worden geplaatst en zijn ook lekvrij. Hierdoor hebben de AGM loodaccu's en daarmee ook de scooters een langere levensduur, geringe zelfontlading en zijn onderhoudsvrij. Je kan de accu alleen niet ondersteboven plaatsen.

Je AGM scooter kopen of leasen

Wil je de show stelen met een nieuwe AGM elektrische scooter? Bij Voordeelscooters.nl bestel je je nieuwe scooter eenvoudig en snel online. Kan je het gehele aankoopbedrag van een nieuwe AGM scooter momenteel niet missen, maar wil je wel genieten van alle voordelen van een scooter? Dan kan je ook je scooter leasen! Hierbij betaal je je scooter in termijnen af. Middels IN3 kan je je scooter in drie termijnen afbetalen. Ga je liever voor afbetalen op basis van een langere periode, zodat je de maandelijkse lasten laag kan houden? Dan kan je je scooter ook leasen via Spraypay. Voer de prijs van je favoriete scooter in en ontdek direct hoe laag de maandlasten voor jou kunnen zijn!

Waarom je voor AGM scooters bij Voordeelscooters.nl moet zijn

Wij zijn niet de enige webshop waar je nieuwe scooters kan bestellen. Dus waarom zou je je nieuwe scooter dan bij Voordeelscooters.nl bestellen? Wij zetten het graag voor je op een rijtje:

 • Gegarandeerd de laagste prijs voor je nieuwe scooter;
 • Service aan huis dankzij onze mobiele werkplaats;
 • 3 jaar garantie op je scooter;
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8 gemiddeld;
 • Je nieuwe AGM elektrische scooter 100% rijklaar thuis laten leveren;
 • Niet tevreden? Geld terug dankzij 30 dagen bedenktijd!
Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl