Toggle Nav

Scooter Leeuwarden

Op zoek naar een mooie, kwalitatieve en veilige scooter in Leeuwarden? Dan is Voordeelscooters the place to be om een voordelige scooter van zeer goede kwaliteit te kopen. Wij mogen per jaar meer dan 2.500 blij maken met een nieuwe scooter. Hierdoor mogen wij ons een van de grootste scooterwinkels van de Benelux noemen. Ondanks dat ben je bij ons geen nummertje. Wij helpen je namelijk graag bij de zoektocht naar de perfecte scooter. Van het opdoen van inspiratie tot aan de levering (en zelfs daarna) ontvang je de service die je verdient!

Lees meer

22 Items

per pagina
  1. Aanbiedingen
  2. Aanbiedingen
  3. Aanbiedingen
  4. Aanbiedingen
  5. Aanbiedingen
  6. Aanbiedingen
  7. Aanbiedingen
  8. Aanbiedingen

22 Items

per pagina

Scooter kopen in Leeuwarden

Ons assortiment bestaat uit scooters van bekende merken als Vespa en Piaggio, maar ook uit minder bekende merken als Sym en Senzo. Doordat wij nauw contact hebben met onze leveranciers en geen gebruik maken van een tussenpersoon, kunnen wij jou altijd de scherpste prijs aanbieden. Een kwalitatief goede, veilige en mooie scooter tegen een lage prijs, wie wil dat nou niet?! Je krijgt standaard twee jaar garantie op een scooter van Voordeelscooters. En als je kunt aantonen dat je de onderhoudsbeurten bij Voordeelscooters hebt laten uitvoeren, krijg je maar liefst drie jaar garantie op jouw nieuwe scooter.

Scooterwinkel Leeuwarden

Voordeelscooters biedt zowel grote als kleine scooters, scooters op benzine als elektrische scooters en “glanzende” als matte scooters aan. Dus waar ga jij voor? Het kan lastig zijn om een scooter vanaf een beeldscherm te bestellen. Om toch te ervaren of een scooter bij je past, nodigen wij je graag uit in onze showroom in Dordrecht. Hier kun je de scooters in het echt zien en is er een mogelijkheid om een proefrit te maken. Zo weet je direct of de scooter bij je past.

Waarom een scooter kopen bij Voordeelscooters?

Met meer dan 500 verschillende scooters direct leverbaar is er altijd een scooter die past bij jouw wensen. De scherpste prijs, beste service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij al meer dan 75.000 mensen blij hebben gemaakt met een nieuwe scooter. Wij willen een scooter kopen niet te moeilijk voor je maken. Daarom leveren wij scooters in heel Nederland. Dus ook in Leeuwarden!

Service van Voordeelscooters

Heb je de scooter geleverd gekregen en merk je na enkele ritjes dat er wat aan mankeert? Dan ben je van harte welkom bij een van onze servicepunten. Hier werken gekwalificeerde monteurs, waardoor je scooter altijd in goede handen is! Is het voor jou niet mogelijk om naar onze werkplaats te komen? Dan kunnen wij de werkzaamheden ook op locatie komen uitvoeren met een van onze servicewagens.

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl