Toggle Nav

Scooter Leeuwarden

17 Items

per pagina
  1. voordeelscooters sale
  2. voordeelscooters sale
  3. voordeelscooters sale
  4. voordeelscooters sale
  5. voordeelscooters sale
  6. voordeelscooters sale

17 Items

per pagina

Scooter Leeuwarden

Op zoek naar een mooie, kwalitatieve en veilige scooter in Leeuwarden? Voordeelscooters is the place to be om een voordelige scooter met zeer goede kwaliteit te kopen. Wij mogen per jaar meer dan 2.500 blij maken met een nieuwe scooter. Hierdoor mogen wij ons een van de grootste scooterwinkels van de Benelux noemen. Ondanks dat bent u geen nummertje bij ons. Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte scooter. Van het opdoen van inspiratie tot aan de levering (en zelfs daarna) ontvangt u de service die u verdient!

Scooter kopen in Leeuwarden

Ons assortiment bestaat uit scooters van bekende merken als Vespa en Piaggio, maar ook uit minder bekende merken als Sym. Doordat wij nauw contact hebben met onze leveranciers en geen gebruik maken van een tussenpersoon, kunnen wij u de scherpste prijs aanbieden. Een kwalitatief goede, veilige en mooie scooter tegen een lage prijs, wie wil dat nou niet?! U krijgt standaard twee jaar garantie op een scooter van Voordeelscooters. En als u kunt aantonen dat u de onderhoudsbeurten bij Voordeelscooters heeft laten uitvoeren, krijgt u maar liefst drie jaar garantie op uw scooter.

Scooterwinkel Leeuwarden

Voordeelscooters biedt zowel grote als kleine scooters, scooters op benzine als elektrische scooters en “glanzende” als matte scooters aan. Dus waar gaat u voor? Het kan lastig zijn om een scooter vanaf uw beeldscherm te bestellen. Om toch te ervaren of een scooter bij u past, nodigen wij u graag uit in onze scooterwinkel in Rotterdam of showroom in Dordrecht. Hier kunt u de scooters in het echt zien en is er een mogelijkheid om een proefrit te maken. Zo weet u direct of de scooter bij u past.

Waarom een scooter kopen bij Voordeelscooters?

Met meer dan 500 verschillende scooters direct leverbaar is er altijd een scooter die past bij uw wensen. De scherpste prijs, beste service en betrouwbare levering zorgen ervoor dat wij al meer dan 75.000 mensen blij hebben gemaakt met een nieuwe scooter. Wij willen een scooter kopen niet te moeilijk voor u maken. Woont u niet in de buurt van een van onze winkels? Wij leveren scooters in heel Nederland. Wel zo makkelijk!

Service van Voordeelscooters

Heeft u de scooter geleverd gekregen en merkt u na enkele ritjes dat er wat aan mankeert? Dan ben u van harte welkom in een van onze werkplaatsen. Hier werken alleen gekwalificeerde monteurs. Uw scooter is dan ook in goede handen! Is het voor u niet mogelijk om naar onze werkplaats te komen? Met onze compleet ingerichte servicewagens kunnen wij de meeste werkzaamheden ook op locatie uitvoeren.

Scooter leasen in Leeuwarden en omgeving

Een scooter is een mooie, stijlvolle manier van vervoeren. Ondanks onze lage prijzen is het echter niet voor iedereen mogelijk om in één keer het aankoopbedrag van een scooter te betalen en stijlvol van A naar B te reizen. Daarom biedt Voordeelscooters de mogelijkheid om het aankoopbedrag van een scooter in termijnen te betalen. Een scooter leasen maakt het voor meerdere mensen mogelijk om een scooter te kopen. Vul het aankoopbedrag en de aanbetaling in en bekijk vervolgens wat de maandelijkse lasten zijn.

U kunt kiezen voor gespreid betalen over 36, 48, 60 of 72 maanden. Elke maand ontvangt u van ons een handig rekeningoverzicht, zodat u direct kunt zien wat het openstaande bedrag is. Gelukkig betaalt u alleen rente over het nog openstaande bedrag. Interesse in scooter leasen bij Voordeelscooters? U kunt deze betaalwijze aanvragen op onze website.

Copyright © 2021 Voordeelscooters.nl