Toggle Nav

Scooter Capelle aan den IJssel

Artikelen 1-24 van 46

Page
per pagina
 1. Aanbiedingen
 2. Aanbiedingen
 3. Aanbiedingen
 4. Aanbiedingen
 5. Aanbiedingen
 6. Aanbiedingen
 7. Aanbiedingen
 8. Aanbiedingen

Artikelen 1-24 van 46

Page
per pagina

Scooter Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een scooter in Capelle a/d Ijssel? Voordeelscooters is dé plek waar u een goedkope scooter met zeer goede kwaliteit kunt kopen. Doordat wij per jaar meer dan 2.500 mensen blij mogen maken met een nieuwe scooter, mogen wij onszelf als één van de grootste scooterwinkels van de Benelux noemen! Ondanks dat bent u geen nummertje bij ons en helpen we u graag. Van het opdoen van inspiratie tot aan de levering (en zelfs daarna) ontvangt u de service die u verdient!

Scooter kopen in Capelle a/d IJssel

Ons ruime assortiment bestaat uit mooie scooters van o.a. Vespa, Piaggio en Senzo. Gaat u voor een scooter die rijdt op benzine of toch liever voor een elektrische scooter? Alles is mogelijk bij Voordeelscooters! Naast een trendy scooter ontvangt u ook nog eens twee jaar garantie. En kunt u aantonen dat u de onderhoudsbeurten bij Voordeelscooters heeft laten uitvoeren, dan krijgt u maar liefst drie jaar garantie op uw scooter!

Scooterwinkel Capelle aan den IJssel

Op onze website vindt u een ruim aanbod aan scooters. Maar hoe weet u welke scooter het beste past bij uw wensen? Bij de scooters zullen wij altijd een beschrijving plaatsen met de kenmerken van het voertuig. Wilt u de scooter liever eerst in het echt bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze fysieke winkel in Rotterdam. Hier staan altijd meer dan 300 scooters op voorraad. Naast het kopen van een scooter kunt u ook gebruik maken van een vrijblijvende proefrit.

Betaalmogelijkheden Voordeelscooters

Bestelt u een scooter online? Dan kunt u gebruik maken van betaling via PayPal, iDeal en de “ouderwetse” overboeking. Wilt u uw scooter liever in onze fysieke winkel in Rotterdam aanschaffen? Dan kunt u naast pinnen ook met uw creditcard of contant geld betalen. Bestelt u uw scooter online? Houdt dan rekening met de bezorgkosten van €39 in Nederland en €99 in België.

Scooter rijklaar maken door Voordeelscooters

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons bericht over een bezorgdatum. Het is dus nog eventjes wachten op uw scooter. U staat te popelen om de weg op te gaan. Maar let op, als de scooter geleverd wordt is deze nog niet rijklaar. Er zit bijvoorbeeld nog geen benzine in de tank en het voertuig moet nog uitgepakt worden. Zo snel mogelijk de weg op? Voor slechts €100 maken wij uw scooter volledig rijklaar. Daarbij voeren wij de volgende handelingen uit:

 • Het uitpakken van het voertuig;
 • Monteren van de losse onderdelen;
 • Kleppen controleren en eventueel afstellen;
 • Benzine tanken;
 • Bouten, moeren en schroeven controleren;
 • Scooter op alle essentiële punten controleren;
 • Een testrit maken;
 • Het poetsen van uw scooter.

Scooter leasen Capelle aan den IJssel en omgeving

Bij Voordeelscooters bieden wij scooters van bekende merken aan tegen een lage prijs. Ondanks deze lage prijzen is de aankoop van een scooter in één keer iets wat voor velen niet mogelijk is. Daarom bieden wij vanaf heden ook de mogelijkheid voor scooter gespreid betalen. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand en betaalt u allen rente over het openstaande bedrag.

U kunt kiezen voor gespreid betalen over 36, 48, 60 of 72 maanden. Elke maand ontvangt u van ons een handig rekeningoverzicht. Deze betaalwijze kunt u aanvragen op onze website.

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl