Toggle Nav

Scooter Apeldoorn

Een voordelige scooter in Apeldoorn aanschaffen? Voordeelscooters biedt betrouwbare, zuinige én voordelige scooters van topmerken. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Bekijk onze collectie scooters en vergelijk welke scooter bij jouw wensen en budget past! 

Lees meer

Artikelen 1-24 van 71

Page
per pagina
  1. Aanbiedingen
  2. Aanbiedingen
  3. Aanbiedingen
  4. Aanbiedingen
  5. Aanbiedingen
  6. Aanbiedingen
  7. Aanbiedingen
  8. Aanbiedingen

Artikelen 1-24 van 71

Page
per pagina

Scooter in Apeldoorn kopen?

Wil je een nieuwe scooter in Apeldoorn of omgeving kopen? Bij Voordeelscooters ben je aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk de goedkoopste scooters in Apeldoorn gewoon online bestellen. En die brengen we ook nog eens bij jou aan de deur! Bekijk ons ruime assortiment aan scooters van topmerken als Vespa, Piaggio, IVA en Senzo online. Voor je het weet ben jij eigenaar van een gloednieuwe, trendy scooter!

Online scooter winkel in Apeldoorn

Je scoort eenvoudig online je nieuwe scooter. Wij hebben dan wel geen fysieke winkel in Apeldoorn, maar bieden wel de service die je van een lokale Apeldoornse scooterwinkel kan verwachten. Wij leveren je scooter bij jou voor je deur. Daarnaast kun je rekenen op 3 jaar garantie. Mocht er dus iets mis zijn met je scooter? Onze opgeleide monteurs staan voor je klaar in onze werkplaats! En heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem, wij komen met de mobiele werkplaats naar jou toe om je scooter weer als nieuw te maken.

Wil je de scooter die jij op het oog hebt eerst in het echt bekijken? In onze scooterwinkel in Dordrecht hebben wij meer dan 300 verschillende scooters op voorraad. Extra fijn is dat je ook een proefrit kunt aanvragen zodat je zelf kunt ervaren of de scooter aansluit op jouw wensen.

Alle soorten scooters in één online scooterzaak

Een benzine scooter, een elektrische scooter, een driewieler of toch liever een scootmobiel met drie of vier wielen? Bij Voordeelscooters vind je gegarandeerd een model dat aansluit op jouw wensen. Onze scooters zijn perfect voor woon-werkverkeer of om naar de stad te rijden.

Geldt er een milieuzone in de stad? Oude scooters met een 2-takt motor mogen deze milieuzone niet meer betreden omdat de uitstoot tijdens de verbranding te vervuilend is. Gelukkig hoef je je daar met een elektrische scooter geen zorgen om te maken. Bij het rijden op een elektrische scooter komen namelijk geen schadelijke stoffen vrij. Daarnaast hoef je nooit meer te tanken, want je laadt de accu van je elektrische scooter op door de stekker in het stopcontact te steken. Een nachtje slapen en de volgende dag is je accu weer volledig opgeladen en ben je klaar om weer mooie, veilige en schone kilometers te maken!

Scooter in Apeldoorn kopen?

In onze online scooterwinkel kun je al een scooter kopen vanaf €899. Komt het financieel gezien niet zo goed uit, maar wil je nu al wel genieten van een nieuwe scooter en de voordelen die een scooter met zich meebrengt? Wij bieden je ook de mogelijkheid om een scooter te leasen. Dit houdt in dat je direct eigenaar bent van je nieuwe scooter en deze in termijnen van 36 tot 72 maanden afbetaalt. Elke maand ontvang je van ons een handig rekeningoverzicht, zodat je altijd inzicht hebt in het bedrag dat nog voldaan moet worden. Kies voor IN3 om de scooter in drie termijnen af te betalen of kies voor scooter op afbetaling via Spray Pay. Meer informatie? Neem contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl