Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Tweedehands scooters: budgetvriendelijk en stijlvol de weg op!

Tweedehands scooters

Scooters zijn ontzettend populair. Vooral in deze bijzondere tijd, waarin steeds meer mensen kiezen voor individueel vervoer. De kans op besmetting is namelijk vele malen kleiner als je je eigen vervoer verzorgt ten opzichte van reizen met het openbaar vervoer. Veel mensen denken dat individueel vervoer voor hen niet mogelijk is, omdat het te duur zou zijn. Gelukkig zijn er nog tal van opties, zoals tweedehands scooters!

Het voordeel van tweedehands scooters

Een scooter hoeft niet duur te zijn. Een Senzo scooter is al beschikbaar vanaf €899. Als dat niet binnen je budget valt, is er altijd nog de mogelijkheid voor een tweedehands scooter. Deze scooters zijn in de meeste gevallen nog in goede staat. Dit komt omdat mensen vaak geen proefrit hebben aangevraagd om te kijken of de scooter wel echt bij ze past. En wat blijkt: een andere scooter had beter geweest. De scooter staat een tijdje te verstoffen, tot de eigenaar beslist dat een ander wel blij kan zijn met die scooter.

Zo hebben wij bij Voordeelscooters ook enkele tweedehands scooters. Dit zijn oude showmodellen die nog in zeer goede staat zijn, maar uiteraard niet meer als nieuwe scooter verkocht mogen worden. Het voordeel: er gaat soms wel een paar honderd euro van de prijs af!

Waar moet je op letten bij tweedehands scooters

Als je van plan bent om een tweedehands scooter te kopen, vraag dan altijd naar het onderhoudsboekje. Hoe lang geleden is deze scooter voor onderhoud naar de garage geweest? En staan er gekke dingen in het onderhoudsboekje? Als de verkoper dit niet toelaat, weet je eigenlijk al dat je weg moet lopen. In zo’n geval is goedkoop echt duurkoop, omdat je opgescheept kan raken met hoge onderhoudskosten.

Onze tweedehands modellen worden goed gekeurd, waarbij we verschillende onderdelen testen. Denk hierbij aan het remmen, de olie en technische onderdelen van de scooter.

Goedkoop een nieuwe scooter rijden door te leasen

Durf je het toch niet aan en ga je liever voor een nieuwe scooter? Dan biedt een scooter leasen een goede uitkomst. Hierbij koop je een nieuwe scooter op afbetaling. Het voordeel is uiteraard dat je direct gebruik kunt maken van je nieuwe scooter, zonder dat je direct veel geld neer hoeft te leggen. Afhankelijk van het aankoopbedrag en de gewenste looptijd betaal je een bedrag per maand. Via de website van Spraypay kun je uitrekenen wat je maandlasten zullen zijn.

Let er hierbij wel op dat je bij het leasen van een scooter altijd meer betaalt dan bij het direct aanschaffen van een scooter. Bij het leasen komt namelijk ook rente kijken. Voor een scooter van €2.500 betaal je €2988,88. Een verschil van bijna €500. Als je de mogelijkheid hebt om een nieuwe of tweedehands scooter in één keer te betalen, raden we je dit altijd aan. Mocht jouw financiële situatie niet voldoende toereikend zijn? Dan biedt scooter leasen via Spraypay of IN3 altijd een mooie uitkomst. Meer weten over het leasen van een scooter? Lees hier meer over de mogelijkheden en voorwaarden.

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl