Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Wel of geen scooter leasen?

Wel of geen scooter leasen

Je bent eruit: je wil een scooter kopen. En nu heb je een super mooie Vespa scooter gezien, alleen is het prijskaartje iets minder mooi. Gelukkig kun je bij onze scooterwinkel ook kiezen voor het kopen van een scooter op afbetaling. Lijkt dat je wel wat? Wij helpen je te achterhalen of scooter leasen ook interessant is voor jou.

Scooter op afbetaling kopen

In ons assortiment vind je scooters van alle prijscategorieen. Zo kun je al een Senzo scooter kopen vanaf €899. Doordat wij direct vanaf de fabrikant kunnen leveren, hoeven wij geen extra kosten te maken voor een tussenpersoon. En daar profiteer jij van, want zo ben je gegarandeerd van een zeer lage prijs voor je scooter.

Ligt het toch nog net iets boven je budget, maar wil je wel al genieten van alle voordelen van een scooter? Dan kun je ook een scooter leasen, waarbij je via IN3 (in drie termijnen) of SprayPay een leasecontract afsluit. Hierbij betaal je per maand een klein bedrag, zodat je de prijs van een scooter kunt uitspreiden over een langere periode.

Lage maandelijkse kosten voor je nieuwe scooter

Het fijne aan je scooter op afbetaling kopen, is dat je elke maand een deel van je scooter afbetaalt. In de tussentijd kun jij al naar je werk, de stad of naar familie rijden op je gloednieuwe scooter. Via SprayPay kun je al een scooter leasen vanaf €29,79. Dit is op basis van een looptijd van 36 maanden. Je kunt de scooter ook in een kortere looptijd aflossen. Bij een kortere looptijd zal het maandbedrag stijgen. Via de handige tool op Spraypay.nl kun je uitrekenen wat de maandelijkse kosten voor jou zijn bij verschillende looptijden.

Let op: geld lenen voor een scooter kost geld

Wij willen je er graag op attenderen dat geld lenen altijd geld kost. Door een scooter te leasen, betaal je elke maand een klein deel aan aflossing en rente over het aankoopbedrag. Voor een scooter van €899 betaal je in werkelijkheid €1.072. Reken dus van tevoren altijd goed uit wat de totale kosten zijn voor het leasen van een scooter. Als je een scooter in één keer kunt betalen, raden wij je aan om niet voor een scooter op afbetaling te kiezen.

Of het wel of niet verstandig is om te kiezen voor kopen op afbetaling hangt dus af van jouw persoonlijke situatie. Bekijk de website van SprayPay of lees hier meer over het leasen van scooters via Voordeelscooters.nl.

Bekijk Scooters
Bekijk scooters

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl