Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Voordeelscooters in de Twinkle 100

Voordeelscooters in de Twinkle 100

In het afgelopen jaar zijn we met Voordeelscooters een enorme groei doorgemaakt. Zo’n enorme groei hebben we bij Voordeelscooters nooit eerder gemaakt. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij anderen. We hebben namelijk voor het eerst een plekje weten te veroveren in de Twinkle 100. In deze lijst zet vakblad Twinkle Magazine de 100 meest succesvolle webwinkels op een rijtje. We staan nu naast top e-commerce bedrijven als Bol.com, Albert Heijn, Coolblue en een heel scala aan andere web winkels. U kunt zich voorstellen dat we daar enorm trots op zijn!

Inspelen op de snel veranderende markt

Deze groei en de notering in de Twinkle 100 danken we door heel bewust in te spelen op de snel veranderende markt van scooters. Elektrisch rijden kent u natuurlijk al een tijdje van Tesla en andere merken, maar doet steeds meer ook zijn intrede in andere segmenten. Denk aan elektrische fietsen bijvoorbeeld. Een trend die zich in de afgelopen jaren ook in de scooter markt heeft doorgezet. Vandaar de keuze om ons assortiment hierop aan te passen. Bij Voordeelscooters zijn we ons gaan richten op de verkoop van elektrische scooters. En dat is een schot in de roos gebleken. Dat onze klanten deze keuze waarderen blijkt uit de explosieve groei.

Voordeelscooter is zelfs online marktleider

En of het allemaal nog niet voldoende is, zijn we ook trots om te kunnen melden dat we ondertussen ook marktleider zijn geworden in de online elektrische scooter markt. We danken onze klanten, leveranciers en natuurlijk ook onze eigen medewerkers, want zonder hen hadden we dit niet voor elkaar gekregen. We zijn de grootste online aanbieder van elektrische scooters. We hebben de laagste prijsgarantie, de mogelijkheid om te betalen in termijnen, service aan huis en onze shop heeft het thuiswinkel waarborg. Iets waar onze klanten ons heel positief op beoordelen.

Twinkle 100

Sinds 2008 stelt Twinkle Magazine de Twinkle 100 samen. Zij proberen hiermee de dynamische e-commerce markt transparanter te maken. Hoewel het de Twinkle 100 heet, bevat de lijst inmiddels 250 webshops. Dit omdat de groep van 101 tot 250 een goed beeld van het middensegment van de markt geeft. In de Twinkle 100 vindt u de online topverkopers van Nederland. Bovendien is het overzicht uitgebreid met de ontwikkeling en een online analyse van deze bedrijven.

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl