Toggle Nav

Vakantiegeld binnen, tijd voor een nieuwe scooter!

Zo aan het begin van de zomer wordt het vakantiegeld aan veel mensen in Nederland overgemaakt. Dit is hét moment om van dat leuke extraatje eindelijk die gave scooter te kopen waar je al zo lang jouw zinnen op hebt gezet. Voordeelscooters helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Een elektrische scooter of een op benzine?

In het assortiment van Voordeelscooters is een onderverdeling gemaakt tussen de categorieën 25km scooters en 45km scooters. In beide categorieën hebben wij tal van elektrisch aangedreven scooters en scooters met een 4-takt benzinemotor uit voorraad leverbaar. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Strak, modern of juist een retroscooter?

In de collectie van Voordeelscooters vind je hele strakke en moderne scooters, zoals bij voorbeeld de IVA E-GO, Senzo Urban of de Piaggio 1. Van deze merken hebben wij in ons assortiment kwaliteitsscooters ook een serie aantrekkelijk vormgegeven retromodellen. De Senzo RivaLux R, Piaggio Liberty en Vespa Primavera nemen jou mee terug naar de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Het zijn echt stuk voor stuk scooters waar jij met een gerust hart jouw vakantiegeld aan uit kunt geven.

Kleur en design geven jouw scooter iets persoonlijks

Ga je jouw vakantiegeld besteden aan een nieuwe scooter van Voordeelscooters, kijk dan naast het merk, model en de aandrijving ook goed naar de kleuren waarin jouw favoriete scooter te koop is. Naast standaard kleuren, zoals wit, zwart en rood kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een kleur in mat, hoogglans, metallic of parelmoer. Tevens kun je jouw droomscooter een nog persoonlijker tintje geven met bijvoorbeeld een windscherm op het stuur, handige bagagekoffer achterop of andere accessoires. Je kunt in onze webshop in dat opzicht naar hartenlust combineren, tot je uiteindelijk jouw favoriete scooter helemaal naar jouw eigen smaak hebt samengesteld.

Voordeelscooters maakt het kopen van een scooter makkelijk

Brand het vakantiegeld in je zak en wil je liefst vandaag nog de scooter van jouw dromen kopen? Geen probleem! In de webshop van Voordeelscooters kun je 24/7 naar hartenlust kijken, kiezen en combineren tot je uiteindelijk je favoriete elektrische of benzine-scooter hebt gevonden. Wij leveren jouw scooter vervolgens zo snel mogelijk thuis af of je kunt hem zelf in onze showroom in Dordrecht op komen halen. Voor vragen kun je uiteraard altijd bij onze klantenservice terecht. Jouw vakantie kan met zo’n blitse scooter natuurlijk niet meer stuk.

Delen via:

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl