Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Wat is de beste Vespa look a like?

Wat is de beste Vespa look a like?

Veel scooterliefhebbers zoeken via Voordeelscooters.nl naar een betaalbaar alternatief voor de populaire maar dure Vespa retromodellen, zoals de Vespa Sprint en de Vespa Primavera. Gelukkig zijn er binnen het assortiment elektrische scooters en benzine-scooters een aantal Vespa look a like modellen die wij in dit artikel graag in de spotlights zetten.

Vespa als trendsetter

Het maken van stijlvolle ontwerpen zit Italianen blijkbaar in het bloed. Je ziet dat terug in de modewereld, maar ook bij de fabrikanten van Italiaanse auto’s en scooters. Waar Ferrari als automerk tot de verbeelding spreekt is dat met Vespa onder scooterliefhebbers zeer zeker ook het geval. Sinds de van origine vliegtuigbouwer Enrico Piaggio in 1946 de Vespa Paperino brommer presenteerde, zijn de sierlijke en elegante Vespa’s niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De ronde vormen, het hoge afwerkingsniveau en de gewaagde kleurstellingen zijn kenmerkend voor Vespa. Daarnaast besteedt Vespa veel aandacht aan de betrouwbaarheid van de elektrische aandrijving en brandstofmotoren van haar modellen.

Alternatieven voor Vespa scooters

Zoals met zoveel dingen is gebeurd, denk bijvoorbeeld aan de singles en langspeelplaten van vinyl, zijn ook de retromodel scooters momenteel razend populair. De sierlijke ronde vormen, het karakteristieke windscherm op het stuur en natuurlijk de ouderwetse kleurschakering en authentieke emblemen en typeplaatjes op de retroscooters, laten oude tijden herleven. Het mooie is dat er steeds meer scooterfabrikanten zich in dit segment door Vespa hebben laten inspireren. Daardoor zijn er zowel binnen het aanbod 25-km scooters als bij het assortiment 45-km scooters (elektrisch of op benzine) mooie en betaalbare Vespa look a likes te koop.

Vespa look a like is veel goedkoper

Zoek je een scooter die qua look and feel dicht in de buurt komt van de Vespa Sprint of de Vespa Primavera? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld de Senzo RivaLux of de Senzo RivaLux Electric. Wat direct opvalt zijn het sierlijke bruin lederlook zadel en de bolle koplamp. Ook de sierlijke ronde koffers aan beide zijden versterken het beeld van hoe de scooters er in de jaren zestig en zeventig uitzagen. Je bent voor zo’n blitse Vespa look a like bij Voordeelscooters nog geen 1300 euro kwijt. Zet je dat af tegen de aanschafprijs van de Vespa Sprint, dan praat je al snel over een investering van rond de 3500 euro. Kies je voor een upgrade naar de Vespa Sprint Notte, dan loopt de koopsom zelfs op richting de 4800 euro. Je koopt bij Voordeelscooters dus 2 of 3 fonkelnieuwe en kwalitatief prima scooters voor de prijs van 1 Vespa. Eigenlijk best bizar toch?

De nieuwste Retroscooters voor prijzen van vroeger

Natuurlijk horen we je al denken, dat grote prijsverschil moet toch ergens vandaan komen. Jazeker, het is vooral de tot de verbeelding sprekende naam Vespa waar je voor betaalt. Als je ziet dat Voordeelscooters bovenop de fabrieksgarantie nog 3 jaar extra garantie gratis geeft op al haar scootermodellen, dan begrijp je meteen dat het met de kwaliteit en degelijkheid van de elektrische en benzine-scooters die wij verkopen wel snor zit. Je koopt bij Voordeelscooters dus snel, eenvoudig en veilig de Retroscooters van nu voor de prijzen van vroeger. Hoe leuk en aantrekkelijk is dat?

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl