Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Senzo RivaLux R

De Senzo RivaLux R is een scooter met Italiaanse invloeden. Je kunt duidelijk zien dat de scooter overeenkomsten toont met een Vespa scooter. Dat komt mede door het retro design en de opvallende koplamp.
Lees meer
Er zijn geen producten in deze categorie.

De Senzo Rivalux R heeft een elegant Italiaans design. Daarnaast is de scooter lekker compleet uitgerust met LED achterverlichting en een anti-inbraaksysteem in het slot. Maak een keuze uit de kleuren mat grijs of mat crème, of kies voor de Senzo RivaLux R Special uitvoering met luxe onderdelen. Zoals een windscherm, voetplaten, een valbeugelset en een specialzadel. De RivaLux R van Senzo is voorzien van een Euro5 motorblok en een 50cc motor. Dat voorziet je altijd van de beste prestaties en comfort. De RivaLux R heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is leverbaar in een brom- of snor uitvoering.

Design van de Senzo RivaLux R

De Senzo RivaLux R is een scooter met Italiaanse invloeden. Je kunt duidelijk zien dat de scooter overeenkomsten toont met een Vespa scooter. Dat komt mede door het retro design en de opvallende koplamp. Het uiterlijk van de Senzo RivaLux R wordt compleet gemaakt met grote achteruitkijkspiegels, een praktische achterdrager, voetsteuntjes voor de passagier en voldoende opbergruimte. Daarvoor kun je de buddyseat gebruiken, maar ook het handschoenenkastje. De mooie wielen van 10 inch maken het plaatje compleet.

Euro5 motorblok met 50cc motor

Deze scooter van Senzo is voorzien van een Euro5 motorblok. Dat betekent dat je met 50cc niet alleen geniet van krachtige prestaties, maar ook je bijdrage levert aan een schonere leefomgeving. De motor stoot namelijk veel minder schadelijke stoffen uit. Toch is de luchtgekoelde motor sterk genoeg om te kunnen toeren en rijden in alle soorten omstandigheden. De Senzo RivaLux R heeft ook nog eens een zeer zuinig verbruik van maar liefst 1 op 35 kilometer. De tank heeft een totale inhoud van 6 liter.

De voordelen van de Senzo RivaLux R

Of je nu kiest voor de Senzo RivaLux R of de Special uitvoering met standaard veel luxe accessoires. Je profiteert met deze scooter altijd van diverse voordelen. Zoals LED achterverlichting, een comfortabel zadel en voldoende opbergruimte. Wist je dat de RivaLux R scooter van Senzo ook een USB-aansluiting heeft voor jouw telefoon? Voordelen zijn:

 • Italiaans design
 • Mogelijkheid om je telefoon op te laden met USB
 • Anti-inbraaksysteem in het contactslot
 • LED verlichting achter
 • Opbergruimte in het handschoenenkastje en in de buddyseat
 • Uitklapbare voetsteunen voor een passagier

RivaLux R scooter heeft ook een Special uitvoering. Ook deze is leverbaar als een snor (25 km/h) of een bromscooter (45 km/h). Deze scooter wordt geleverd met een windscherm in de kleur transparant of smoke én voetplaten in zwart of aluminium. Daarnaast is de Senzo RivaLux R Special ook voorzien van een valbeugelset en een comfortabel specialzadel. Natuurlijk kun je jouw RivaLux R scooter ook compleet maken met diverse accessoires.

Snoruitvoering of bromuitvoering

Of je nu lekker zonder helm wilt toeren of wat meer snelheid wilt maken. De Senzo RivaLux R scooter is altijd een goede keuze. Bijvoorbeeld als 25 km/h of 45 km/h uitvoering. Kies je voor de snoruitvoering? Dan hoef je geen rekening te houden met een helmplicht. Deze scooters behalen een topsnelheid van 25 km/h. Ideaal voor ontspannen cruisen door de stad of als vervoermiddel van en naar je werk of naar school. Je rijdt met een blauw kenteken. Ook moet een scooter rijbewijs hebben en 16 jaar of ouder zijn voordat je wegrijdt.

De Senzo RivaLux R scooter is er ook met een topsnelheid van 45 km/h. Op deze bromscooter is het wel verplicht om een helm te dragen. Ook moet je 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig scooter rijbewijs of een autorijbewijs. De bromuitvoering van deze scooter met Italiaans design wordt na overschrijving voorzien van een geel kenteken.

Accessoires voor de Senzo RivaLux R

Wil je jouw Senzo RivaLux R helemaal compleet maken? Bij Voordeelscooters hebben we ontzettend veel mooie accessoires. Zoals een windscherm in de kleuren smoke of transparant, diverse zadels en hoezen. Voor het zadel of voor de hele scooter. Heb je een helm nodig voor jouw Senzo Rivalux R bromscooter? Ook die hebben we altijd op voorraad.

 • Senzo scooterhoes
 • Zadelhoes
 • Verschillende zadels of Senzo duo-zadel
 • Senzo windscherm
 • Slot
 • Helm

Kies je voor de Senzo Rivalux R Special? Deze scooter wordt compleet geleverd met:

 • Valbeugelset in zwart of aluminium
 • Windscherm XL in transparant of smoke
 • Voetplaten in zwart of aluminium
 • Specialzadel

Veiligheid Senzo RivaLux R

Met de Senzo RivaLux R rijd je niet alleen in stijl, maar ook nog eens heel veilig. Deze scooter is namelijk standaard voorzien van veel extra’s die jouw veiligheid garanderen. Zo ben je door het LED achterlicht altijd goed zichtbaar. Niet alleen overdag, maar natuurlijk ook als het donker is. De scooter heeft een gewicht van 88 kilo. Daardoor blijft hij stabiel, maar ook wendbaar. De wielen van 10 inch zorgen voor voldoende grip en stabiliteit. De RivaLux R heeft trommelremmen achter en schijfremmen voor. Daarnaast krijgen dieven geen kans want het slot is voorzien van een slim anti-inbraaksysteem. Starten doe je elektrisch.

 • Schijfremmen voor en trommelremmen achter
 • LED achterverlichting
 • Ingebouwd alarmsysteem in het contactslot
 • Midden- en zijstandaard
 • 10 inch wielen
Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl