Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Binnenkort: de Vespa Elettrica!

Binnenkort: de Vespa Elettrica!

Het is zover: de elektrische Vespa

Het is dan eindelijk zover: na meer dan 70 jaar rijden op een benzinemotor komt de Piaggio Group – zoals onlangs beloofd - nu met een elektrische variant van de populairste scooter aller tijden: de Vespa Elettrica. Zodoende groeit ook deze scooter met de tijd mee en gaat het over op elektriciteit. En omdat wij niet kunnen wachten – en jullie hopelijk ook niet – zullen we vast wat meer vertellen over de scooter.

De Piaggio Group

De Piaggio Group groeit duidelijk met de tijd mee met de komst van een elektrische scooter. Na jarenlang een scooter met een verbrandingsmotor te hebben geproduceerd, is dit duidelijk een doorbraak richting de toekomst en natuurlijk ook een manier om de alsmaar groeiende vraag naar e scooters te kunnen beantwoorden met een eigen Vespa-variant. Maar wat weten we al van deze wesp

Het design is weergaloos

Mama mia! Wij vinden het design van deze nieuwe Vespa – zoals de Italianen dit al jarenlang kunnen – echt prachtig. De Piaggio Group geeft de term futuristisch design echt een nieuwe dimensie met dit uiterlijk. De zilveren body en de gekleurde accenten zijn echt een geslaagde combinatie voor een elektrische scooter uit de Piaggio fabriek, waarbij de kenmerkende stijl van de Vespa ook behouden blijft.

De Elettrica heeft een grote actieradius

De scooter valt niet alleen op aan de buitenkant, ook onder de motorkap zet de Vespa een hoge standaard neer. Met een motor die speciaal door en voor Vespa is ontwikkeld in Pontedera kan de Elettrica maar liefst 100 kilometer afleggen met een volle accu én is de accu binnen 4 uur ook weer volledig opgeladen!

De scooter komt in een 125 km/u variant

Ja, je leest het goed: de Vespa Elettrica zal uitgebracht worden in een 125 km/u variant. Maar niet getreurd, want de scooter komt natuurlijk ook in een vertrouwde 25 en 45 km/u uitvoering.

Je kan de scooter verbinden met een app

En ook dit lees je goed: je kunt de Elettrica verbinden met een app op je telefoon om realtime alle informatie over je scooter te zien, zoals - zeer waarschijnlijk - bijvoorbeeld over de accu, de locatie of de hoeveelheid kilometers die je hebt gereden. 

Hij komt dit jaar op de markt

Wat we nog meer van deze scooter weten – vandaar dat we er nu zoveel aandacht aan besteden – is dat hij dit jaar nog op de markt komt.

Ben jij ook net zo enthousiast als ons? Het zal ons namelijk niet verbazen als de Vespa Elettrica over een jaar massaal te zien is in het straatbeeld. En als je 'm graag wil kopen, hou onze Social Media pagina's en website dan goed in de gaten wanneer we de scooter gaan verkopen!

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl