Toggle Nav

Vespa S

Bent u op zoek naar een Vespa S? Het kan lastig zijn om precies die Vespa te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. De Verspa wordt ook wel gezien als dé ultieme scooter. Bij Voordeelscooters vindt u een ruim aanbod aan Vespa scooters van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. 

Lees meer

5 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Vespa Sprint S Nano Grijs
  Vespa Sprint S Nano Grijs
  Adviesprijs € 3.729,00 Actieprijs € 3.499,00
  Korting € 230,00
  Rating:
  87%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 2. Vespa Primavera S Beige
  Vespa Primavera S Beige
  Adviesprijs € 3.679,00 Actieprijs € 3.549,00
  Korting € 130,00
  Rating:
  83%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 3. Vespa Primavera S Blauw
  Vespa Primavera S Blauw
  Adviesprijs € 3.679,00 Actieprijs € 3.549,00
  Korting € 130,00
  Rating:
  90%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 4. Vespa Primavera S Rood
  Vespa Primavera S Rood
  Adviesprijs € 3.679,00 Actieprijs € 3.549,00
  Korting € 130,00
  Rating:
  100%
  (2)
  Uitvoering: 25 45
 5. Vespa Sprint Matzwart
  Vespa Sprint Matzwart
  Adviesprijs € 3.789,00 Actieprijs € 3.549,00
  Korting € 240,00
  Rating:
  87%
  (1)
  Uitvoering: 25 45

5 Items

per page
Set Descending Direction

Vespa S vind je op voordeelscooters.nl

Op zoek naar de allerbeste goedkope Vespa S scooters? Op Voordeelscooters.nl vind je het totale aanbod voor ieder budget.

Vespa S kopen

Wie kan de fantastische modellen van Vespa niet weerstaan? Deze Godfather van de scooters prikkelt al je zintuigen en is de ultieme scooter voor alle sublieme rijsensaties.

Ongeremd Italiaans temperament met een karaktervol en chic design. Zijn dynamiek is krachtig en geraffineerd en vindt moeiteloos zijn weg in zowel het drukke stadsverkeer als op uitgestrekte routes. Hoge nieuwprijs? Voor een beperkt budget behoren een tweedehands of occasion Vespa S uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Italiaans retro scooters

De designers van de Vespa S zijn bij het ontwerpen van dit sportieve model niet over één nacht ijs gegaan. De belangrijkste stijlkenmerken, waaronder de kenmerkende koplamp en het trendy zadel, zijn tot in het kleinste detail nauwkeurig uitgewerkt. Natuurlijk is bij Vespa S de onvervalste Italiaanse signatuur in één oogopslag te herkennen. Want zeg je Vespa, dan zeg je Italië.

Sportieve rijeigenschappen

Kies voor een stijlvolle mat-zwart of mat-grijs uitvoering en ervaar de uitmuntende rijeigenschappen optimaal geheel in stijl. De sportieve en vlotte Vespa S maakt van iedere rit een ware belevenis. Ervaar een optimaal gevoel van vrijheid door te kiezen hoe je rijdt en wat je erbij wilt voelen.

Stijlvolle accessoires

Laat je eigen, unieke smaak spreken en kies ervoor om extra accessoires toe te voegen. Met diverse beugels geef je een geheel eigen touch aan de Vespa S en benadruk je de dynamische en sportieve persoonlijkheid waarmee hij moeiteloos de uitdaging met het asfalt aangaat. Functionaliteit krijgt een nieuwe betekenis met de handige drager die eenvoudig achterop gemonteerd kan worden.

Onvervalste klassieker

De naam is al tientallen jaren hetzelfde. Maar toch weet Vespa zich iedere keer opnieuw uit te vinden. De klassieke lijnen staan voor kwaliteit, design en bovenal puur genieten! Geef een nieuwe dimensie aan je rijsensaties en ontdek de verrassende rijeigenschappen van de Vespa S vandaag nog! 

Copyright © 2018 Voordeelscooters.nl