Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Vespa Prijzen

Wilt u een Vespa kopen? Het kan lastig zijn om precies die Vespa te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Dat heeft grotendeels te maken met het aantal soorten dat er op de markt is. Op deze pagina kunt u een overzicht van de Vespa prijzen vinden.

Lees meer

15 Items

per pagina

15 Items

per pagina

Vespa prijzen

Tegenwoordig kent bijna iedereen wel die herkenbare Vespa scooter. Het Italiaanse merk achter deze scooters staat al wel 60 jaar aan de top van de scooterindistrie. Ondanks het feit dat Vespa door de jaren heen wat veranderingen heeft ondergaan, zijn de vier pijlers hetzelfde gebleven: topkwaliteit, de nieuwste technologie, rijcomfort en een uniek design. Een prachtige Vespa scooter kopen tegen een scherpe prijs? Bekijk snel onze collectie. Bij Voordeelscooter bent u verzekerd van de laagste Vespa prijzen. Een Vespa is tegenwoordig één van de meest populaire scooters die er op de markt te vinden zijn. Ze staan bekend om hun stijlvolle en trendy design en rijcomfort. Wij zijn onwijs enthousiast over deze prachtige scooters. Wist u dat een Vespa is voorzien van stabiele voorvering en dat het merk gebruik maakt van zuinige en milieuvriendelijke 49 cc 4-taktmotoren? Bovendien beschikken alle Vespa’s over Pirelli, Sawa of Michelin banden. Voordelig een Vespa kopen? Bij Voordeelscooter bent u aan het juiste adres.

Onze aantrekkelijke Vespa prijzen

De zeer aantrekkelijke prijzen beginnen al vanaf €2.824 voor alle Vespa Primavera 4-takt modellen. Deze exemplaren zijn voorzien van 11 inch voor- en achterwielen, verbeterde voorvering, nieuw dashboard met boardcomputer en LED verlichting achter. Daarnaast zijn ze ook motorisch verbeterd. De Vespa Sprint 4-takt koopt u bij ons al voor €2.929, hebben de zelfde verbeteringen ondergaan als de Primavera en zijn voorzien van 12 inch voor- en achterwielen. Ook de Vespa Sprint S in matgrijs vindt u in onze collectie voor slechts €3.079, evenals de Vespa Primavera Touring editie (een gelimiteerde oplage). Daarnaast is de Vespa Primavera 70-jarig jubileum versie is bij ons verkrijgbaar. Voor de kleur zilvergrijs betaalt u €3.199 en de prijs van de turquoise variant bedraagt €3.399. Wacht niet langer en kies ook voor het uitmuntende rijcomfort en tijdloze design van Vespa.

Nergens goedkoper

Zojuist heeft u onze scherpe prijzen kunnen lezen. Nu vraagt u zicht wellicht af hoe kunnen nieuwe scooters zo voordelig worden aangeboden? Wij zijn in staat onze lage prijzen om diverse redenen aan te bieden. Allereest onderhandelen wij op een slimme manier. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij een goede naam opgebouwd met onze leveranciers en importeren we scooters rechtstreeks uit de fabriek. Dure tussenschakels zijn dus niet aan de orde. Dit zorgt er eveneens voor dat wij onze prijzen laag kunnen houden. Tevens hebben sinds onze oprichting een eenduidige vorm van bedrijfsvoering. Voordeelscooters werkt met een lagere winstmarge dan vele van onze concurrenten. Door onze marges bewust laag te houden profiteren zowel consumenten als wij zelf hiervan. Onze lage winstmarges leveren u dus een scherpe prijs op en ons meer klanten!

Uw Vespa rijklaar

U wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk op uw Vespa rondrijden. Toch zal deze nog even rijklaar moeten worden gemaakt. Wij doen dit graag voor u. Voor slechts €100,- maken wij uw scooter volledig rijklaar. Wat doen wij precies voor u?

  • Het uitpakken van het voertuig;
  • Monteren van de losse onderdelen;
  • Kleppen controleren en eventueel afstellen;
  • Benzine tanken;
  • Bouten, moeren en schroeven controleren;
  • Scooter op alle essentiële punten controleren;
  • Een testrit maken;
  • Het poetsen van uw scooter.

Accessoires en meer

Bij ons kunt u uw Vespa helemaal afmaken dankzij onze Vespa accessoires. Wat dacht u van een handig windscherm? Een voor- of achterklapdrager of een leuke en handige topkoffer? Bij ons vindt u allerlei accessoires om uw Vespa de finishing toch te geven. Bekijk ons aanbod online of kom langs!

De laagste Vespa prijzen bij Voordeelscooter

U heeft kunnen lezen waardoor wij onze Vespa prijzen laag kunnen houden. Heeft u uw favoriete model gezien? Kom langs voor een proefrit. Ondanks het feit dat wij de laagste prijsgarantie bieden, is een nieuwe scooter een flinke investering. Heeft u het aankoopbedrag nog niet beschikbaar? Geen probleem. U heeft bij ons ook de mogelijkheid een Vespa te leasen. Hoe dat in zijn werk gaat? U betaalt uw Vespa op in een termijn van 36, 48 60 of 72 maanden. U bepaalt zelf de hoogte van het maandbedrag en kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Tevens ontvangt u iedere maand een handig rekeningoverzicht. Wilt een leasecontract afsluiten? Vul het formulier in via onze website. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, sturen wij het contract ondertekend in tweevoud naar u toe. Wilt u meer weten of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem contact op met onze klantenservice.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl