Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Vespa LX

Bent u op zoek naar een Vespa LX? Het kan lastig zijn om precies die Vespa te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Met de Vespa LX kun je moeiteloos je weg vinden in het drukke stadsverkeer. Bij Voordeelscooters vindt u een ruim aanbod aan Vespa scooters van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. 

Lees meer

4 Items

per pagina

4 Items

per pagina

Vespa LX vind je op voordeelscooters.nl

Op zoek naar de allerbeste goedkope Vespa LX scooters? Op Voordeelscooters.nl vind je het totale scooter aanbod voor ieder budget.

Vespa LX kopen

Ongeremd Italiaans temperament met een karaktervol en chic design. Wie kan de fantastische modellen van Vespa niet weerstaan? Deze moderne stadsscooter met oog voor detail prikkelt al je zintuigen en is de ultieme scooter voor alle onovertroffen rijsensaties. Zijn dynamiek is krachtig en geraffineerd en vindt moeiteloos zijn weg in zowel het drukke stadsverkeer als op uitgestrekte routes. Hoge nieuwprijs? Voor een beperkt budget behoren een tweedehands of occasion Vespa LX uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Italiaanse retro scooters

De designers van de Vespa LX zijn bij het ontwerpen van dit sportieve model niet over één nacht ijs gegaan. De belangrijkste stijlkenmerken, waaronder de kenmerkende koplamp en het trendy zadel, zijn tot in het kleinste detail nauwkeurig uitgewerkt. Natuurlijk is bij Vespa LX de onvervalste Italiaanse signatuur in één oogopslag te herkennen.

Sport en klassiek gaan hand in hand

Kies voor een stijlvolle mat-zwart of mat-grijs uitvoering en ervaar de uitmuntende rijeigenschappen geheel in stijl. De sportieve en vlotte Vespa LX maakt van iedere rit een ware belevenis. Ervaar een optimaal gevoel van vrijheid door te kiezen hoe je rijdt en wat je erbij wilt voelen. Dat allemaal op een modern en tijdloos ontwerp waarin duidelijk de unieke Vespa emotie te herkennen is.

Stijlvolle accessoires

Kies ervoor om extra accessoires toe te voegen en laat je eigen, unieke smaak spreken. Met verschillende beugels maak je de Vespa LX nog persoonlijker en benadruk je de klassieke en sportieve persoonlijkheid waarmee hij van iedere rit een bijzondere rijsensatie maakt. Functionaliteit krijgt een nieuwe betekenis met de handige drager die eenvoudig achterop gemonteerd kan worden. Uiteraard is onder het zadel ook een ruime mogelijkheid om belangrijke spullen in op te bergen.

LX = 50 +10

De naam Vespa is al tientallen jaren hetzelfde. Maar toch weet Vespa zich iedere keer opnieuw uit te vinden. De Vespa is dan ook ontworpen om de 60e verjaardag van het merk te vieren en op een bijzondere manier te benadrukken. De klassieke lijnen staan voor kwaliteit, design en bovenal puur genieten! Geef een nieuwe dimensie aan je rijsensaties en ontdek nu zelf de uitdagende en ongekende rijeigenschappen van de Vespa LX.

Copyright © 2023 Voordeelscooters.nl