Toggle Nav

Vespa Leasen

Wil jij je nieuwe Vespa scooter liever leasen dan kopen? Dat kan bij Voordeelscooters! Je kunt je nieuwe scooter in termijnen van 10, 36, 48, 60 of 72 maanden afbetalen. Wat je ook kiest, je wordt te allen tijde eigenaar van de scooter. Mogelijk bij zowel Vespa Primavera als de Vespa Sprint.

Lees meer

19 Items

per pagina
 1. Aanbiedingen
 2. Aanbiedingen
 3. Aanbiedingen
 4. Aanbiedingen
 5. Aanbiedingen
 6. Aanbiedingen

19 Items

per pagina

Vespa leasen

Vespa is al ruim 60 jaar het populairste scootermerk ter wereld. Het Italiaanse trots behoeft dan ook nauwelijks een nadere introductie. Als vanzelfsprekend biedt Voordeelscooters als scooterspecialist u een breed scala aan Vespa scooters. Ons uitgebreide scooter assortiment is één van onze pluspunten. Daarnaast staan wij bekend om onze scherpe prijzen. Ook voor Vespa scooters. Maar ook al bieden wij u de voordeligste Vespa scooters van Nederland, dat betekent nog niet dat deze scooters voor iedereen zomaar te betalen zijn. Wij snappen dan ook maar al te goed dat het voor u een (te) grote investering is om in één keer af te rekenen. Niet getreurd. Voordeelscooters maakt het voor u mogelijk tóch van het prachtige Italiaanse design en unieke rijcomfort van een Vespa scooter te kunnen genieten. Door bij ons een Vespa te leasen kunt ook u binnenkort rondrijden op een prestigieuze, stijlvolle Vespa scooter!

Een Vespa leasen bij Voordeelscooters, hoe gaat dat in zijn werk?

Heeft u uw oog laten vallen op een Vespa scooter maar weet u dat u deze eigenlijk niet zomaar kunt permitteren? U ziet uw droom in duigen vallen en wilt al op het kruisje van uw internetbrowser klikken. STOP! Bij Voordeelscooters kunt u uw Vespa namelijk ook gewoon leasen. In dat geval hoeft u zich geen zorgen te maken over een grote uitgave in één keer, maar betaalt u uw scooter in termijnen, op uw eigen tempo. U kiest voor een periode van 36, 48, 60 of 72 maanden waarin u de scooter afbetaalt. Op de website vindt u een formulier waarmee u een dergelijke betaalwijze aan kunt vragen. Alles wordt netjes voor u geregeld en u ontvangt iedere maand een rekeningoverzicht op uw deurmat: geen verrassingen bij Voordeelscooters.

De voordelen van leasen bij Voordeelscooters:

 • Bepaal zelf de hoogte van het maandbedrag;
 • Bepaal zelf in hoeveel maanden u wilt afbetalen (36-72 maanden);
 • Kosteloos extra aflossen;
 • Alleen rente over het openstaande saldo;
 • U ontvangt elke maand een handig rekeningoverzicht;
 • Gemakkelijk online aanvragen.

Uniek design en de beste materialen

Over het financieren van uw Vespa scooter hoeft u zich dus niet langer zorgen te maken met de mogelijkheid tot het leasen van uw Vespa bij Voordeelscooters. Dan kunnen we ons nu gaan focussen op de kwaliteiten van deze prachtige Italiaanse scooter. Want wat een pareltjes zijn het hè, die Vespa’s. Niet alleen het unieke design, waarbij klassiek en modern perfect met elkaar gecombineerd is, valt op. Juist ook de ‘binnenkant’ van de Vespa is onderscheidend ten opzichte van andere scooters. Om maar even te beginnen met het motorblok van Vespa scooters. Het topmerk heeft al haar scooters namelijk voorzien van een robuuste 49 cc 4-taktmotor. Deze motoren worden luchtgekoeld en zorgen ervoor dat u binnen de kotste keren op de maximale snelheid van de scooter zit. Een 4-taktmotor is daarnaast een stuk milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een 2-taktmotor. En niet geheel onbelangrijk: dankzij de 40-taktmotor rijden Vespa scooters ontzettend zuinig. Fijn voor uw portemonnee!

Ongeëvenaard rijcomfort

Het belangrijkste punt waar Vespa hoog op scoort is haar rijcomfort. Dit is dan ook een aspect waar Vespa continu in investeert. Zo zijn nieuwe Vespa’s onlangs voorzien van een volledig vernieuwde voorvering. Deze innovatie zorgt ervoor dat de scooter nog stabieler te berijden is en dat hinderlijke vibraties voorgoed tot het verleden behoren. Ook goede banden spelen een cruciale rol op de wegligging. Dat snappen ze bij Vespa maar al te goed. Daarom zijn alle Vespa’s voorzien van Pirelli, Sawa of Michelin banden. Enkel het beste van het beste is goed genoeg voor een Vespa. Of u nu voor de stijlvolle Vespa Primavera of de wat sportievere Vespa Sprint gaat; uw rijcomfort zal ongeëvenaard zijn!

Over Voordeelscooters

Een Vespa leasen doet u bij Voordeelscooters: het voordeligste adres voor uw scooterplezier! Wij zijn ooit begonnen met de verkoop van scooters in een garagebox, puur vanuit onze passie voor scooters en brommers. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een flinke winkel mét online shop en een groot team van enthousiaste scooterfanaten. Op jaarbasis verkopen wij zo’n 2.500 scooters, en dat maakt ons één van de grootste aanbieders van de Benelux. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8+. Die hoge score hebben wij te danken aan onze scherpe prijzen, goede service en topkwaliteit. Daarnaast ontvangt u op iedere scooter maar liefst 3 jaar garantie. Of u nu op zoek bent naar goedkope scooters of retro scooters, wij helpen u precies te vinden wat u zoekt. Ook begeleiden wij u op het gebied van randzaken. Want hoe zit dat met verzekeringen? Moet u bij een snorscooter ook verplicht een helm dragen? En wat als u schade rijdt? In alle gevallen staat Voordeelscooters voor u klaar. Een scooter kopen of leasen start bij Voordeelscooters!

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl