Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Senzo Urban

De Senzo Urban is dé moderne maar betaalbare scooter van scootermerk Senzo. Hij is licht, wendbaar en voorzien van een moderne motor die aan de Euro 5 norm voldoet. Perfect voor in het stadsverkeer dus! Bij Voordeelscooters is de Urban beschikbaar als snorscooter en als bromscooter. Wat je ook kiest, je profiteert altijd van de scherpste prijs voor jouw nieuwe scooter.

Lees meer
Er zijn geen producten in deze categorie.

Daarom kies jij voor de Senzo Urban

Op zoek naar een goedkope scooter die voldoet aan al je eisen? Dan is de Senzo Urban een kwalitatief hoogwaardige scooter die bij uitstek geschikt is voor stadsgebruik. Hoewel de Urban bijzonder wendbaar en licht is, heeft ‘ie een zeer stabiele wegligging. Dit komt met name door de 12 inch wielen, die de scooter zeer evenwichtig maken.

Dankzij de zuinige 4-takt motor is deze scooter bovendien een aanrader voor je portemonnee. Gecombineerd met onze scherpe prijzen, maakt dit de Senzo Urban een enorm goede investering. Want de Urban is een uitstekende stadsscooter met een prima design. Zo kun je stylish verantwoord de deur uit met je scooter. Dat is natuurlijk ook wat waard!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl