Toggle Nav

Scooterwinkel Amsterdam

Bent u op zoek naar een voordelige scooter in Amsterdam? Voordeelscooters biedt betrouwbare, zuinige én voordelige scooters van topmerken. Wij hebben een uitgebreid assortiment waardoor u kunt kiezen voor een scooter die past bij uw wensen en uw budget. 

Lees meer

Artikelen 1-24 van 87

Page
per pagina
  1. Aanbiedingen
  2. Aanbiedingen
  3. Aanbiedingen
  4. Aanbiedingen
  5. Aanbiedingen
  6. Aanbiedingen
  7. Aanbiedingen
  8. Aanbiedingen

Artikelen 1-24 van 87

Page
per pagina

Voordeelscooters.nl is de scooterwinkel van Amsterdam

Op zoek naar de allerbeste scooterwinkel van Amsterdam? Op Voordeelscooters.nl vind je een compleet scooter aanbod voor ieder budget.

Scooters Amsterdam

In Amsterdam vind je de meeste scooters per vierkante kilometer in Nederland. Niet verwonderlijk: deze stad is allesbehalve geschikt is voor autoverkeer vanwege het historische stratenpatroon en de beperkte parkeermogelijkheden rond de grachten. Daarom zijn de inwoners massaal gebruik gaan maken van alternatieve vervoersmogelijkheden, waaronder - naast de fiets - de snorscooter, de bromscooter en sinds kort de elektrische scooter.

Occasions

Momenteel zijn veel inwoners van Amsterdam op zoek naar een nieuwe scooter. Vanwege veranderende wet- en regelgeving zijn vanaf 1 januari 2018 oudere modellen niet meer toegestaan op de openbare weg. Brommers en scooters die voor 2011 zijn gebouwd mogen de stad niet meer in, omdat ze te vervuilend worden bevonden. Omdat het aantal scooters in onze hoofdstad afgelopen jaren explosief is gegroeid, is daarmee ook de luchtvervuiling toegenomen. Nieuwe scooters hebben dit probleem veel minder, dus deze blijven wél welkom in de stad. Momenteel proberen dus veel Amsterdammers hun oude scooter kwijt te raken als occasion. Maar omdat deze niet meer gewild zijn, blijkt dit een hele opgave te zijn.

Scooterwinkel Amsterdam

Amsterdam is als hoofdstad van Nederland tevens onze grootste stad. Om de afstanden van noord naar zuid en van west naar oost snel en efficiënt te kunnen afleggen, is een scooter de meest ideale optie. Niet alleen ontwijk je op deze manier het drukke stadsverkeer, maar verplaats je je ook op een dynamische manier door het centrum van de stad. Wanneer je scooter een reparatie nodig heeft, is er altijd wel een scooterwinkel in de buurt waar je terecht kunt. Zoals het een grote stad betaamt, zijn deze winkels ook op zondag open. Maar er gaat niets boven de mogelijkheden die de webshop van Voordeelscooters.nl biedt. Hier kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor al het advies en de slimste trucs die je zoekt. 

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl