Toggle Nav

Piaggio scooters

3 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Piaggio Zip 4-takt Wit
  Piaggio Zip 4-takt Wit
  Adviesprijs € 1.792,00 Actieprijs € 1.649,00
  Korting € 143,00
  Rating:
  100%
  (3)
  Scooter Variant: 25 45
 2. Piaggio Zip 4-takt Zwart
  gratis scooterhoes
  Piaggio Zip 4-takt Zwart
  Adviesprijs € 1.792,00 Actieprijs € 1.599,00
  Korting € 193,00
  Rating:
  94%
  (8)
  Scooter Variant: 25 45
 3. Piaggio Zip 4-takt Special Matgrijs
  Piaggio Zip 4-takt Special Matgrijs
  Adviesprijs € 1.842,00 Actieprijs € 1.699,00
  Korting € 143,00
  Rating:
  100%
  (3)
  Scooter Variant: 25 45

3 Items

per page
Set Descending Direction
 

Over Piaggio scooters

Geschiedenis van de Piagio scooter
De eerste Piaggio scooter werd al in 1919 in Duitsland geboren. In de rest van Europa werd Piaggio rond de jaren ’50 geliefd, met de populaire Vespa van Piaggio. In 1946 werd de eerste Vespa gefabriceerd, met als doel een goedkoop, klein en krachtig transportmiddel te maken. Piaggio produceerde ook Aero oorlogsvliegtuigen en heeft zich voor het kenmerkende voorspatbord van de Vespa laten inspireren door het landingsgestel van deze vliegtuigen. De Piaggio scooter werd een groot succes en in de loop der jaren is Piaggio ook andersoortige scooters gaan maken.

Uiterlijk van de Piaggio scooter
Piaggio scooters zijn de marktleider op het gebied van innovatie en design. Piaggio produceert namelijk elegante, sportieve en hoogwaardige scooters met moderne kleuren en een hoogwaardige afwerking. De Piaggio scooters zijn herkenbaar door de kunststof carrosserie en een stalen buizenframe.

Gebruik van de Piaggio scooter
De Piaggio scooter is voor alle toepassingen inzetbaar. Zowel bij lange als korte afstanden zul je genieten van de comfort die de Piaggio scooter met zich meebrengt. Niet voor niets wordt de Piaggio scooter geroemd om de beste gebruikservaring. Met deze scooter krijg je zelfs weer plezier om vroeg uit je bed naar school of werk te rijden!

Piaggio scooters kopen bij voordeelscooters.nl
Bij voordeelscooters.nl heb je de keuze uit een mooi palet van Piaggio scooters. Enkele populaire scooters zijn de Piaggio Zip, Piaggio Liberty en de Piaggio Fly. De Piaggio Zip is een tijdloze scooter waarmee je alle kanten op kunt. Of je nou korte of lange afstanden moet rijden. Ook kun je jouw Piaggio Zip naar eigen smaak verrijken met diverse accessoires zoals chromen onderdelen, of een windscherm.

De Piaggio Liberty, en de kleinere Piaggio Fly zijn populaire scooters onder de dames. De Piaggio Liberty kenmerkt zich als een stadsscooter met grote wielen én wendbaarheid. De Piaggio Fly is leverbaar met een milieuvriendelijke en muisstille 4-takt motor (rijdt op Euro95 benzine). De scooter is voorzien van 12” wielen en verkrijgbaar als brom- of snorfiets.

Copyright © 2018 Voordeelscooters.nl