Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scooter Utrecht

Artikelen 1-24 van 95

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 95

Page
per pagina

Scooter Utrecht

Bent u van plan om een scooter in regio Utrecht te kopen? Dan bent u bij Voordeelscooters aan het juiste adres. Voordeelscooters mag zich namelijk één van de grootste scooterwinkels van de Benelux noemen! Ondanks dat bent u geen nummertje bij ons en helpen we u met een glimlach. Van het opdoen van inspiratie tot aan de levering (en zelfs daarna) ontvangt u de service waar u alleen maar van kunt dromen!

Online scootershop met levering in Utrecht en omgeving

Bij Voordeelscooters Utrecht is de klant altijd koning en doen wij daarom ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Voor ons is dat heel gewoon. Wat ook heel gewoon is, is de twee jaar garantie die u ontvangt bij de aankoop van een scooter bij Voordeelscooters. En kunt u aantonen dat het team van Voordeelscooters de onderhoud heeft verzorgd? Dan krijgt u geen twee, maar drie jaar garantie!

Scooter kopen in Utrecht?

Met een groot assortiment aan goedkope scooters zit er altijd een scooter tussen die bij u past. Windscherm of geen windscherm, elektrisch scooter of toch maar niet-elektrisch? Door de handige filters is het vinden van de juiste scooter zeer eenvoudig. En voor €39 krijgt u uw scooter ook nog eens thuis afgeleverd! In België bezorgen is ook mogelijk. Hier betaalt u €99 voor. Uw scooter ophalen is gratis en wij verwelkomen u graag in Dordrecht of in onze fysieke winkel in Rotterdam. U dient dit wel tijdig aan ons door te geven.

Uw scooter rijklaar afgeleverd

Nadat uw scooter geleverd is, moet u de scooter nog rijklaar maken. Denk maar aan het tanken of de losse onderdelen monteren. Ondanks de korte levertijd kunt u geen minuut meer wachten. Dat snappen wij bij Voordeelscooters Utrecht maar al te goed. Daarom kunt u voor €100 uw scooter volledig rijklaar verwachten. Hoe wij de scooter rijklaar maken? Dat doen we door de volgende handelingen uit te voeren:

  • Het uitpakken van het voertuig;
  • Monteren van de losse onderdelen;
  • Kleppen controleren en eventueel afstellen;
  • Benzine tanken;
  • Bouten, moeren en schroeven controleren;
  • Scooter op alle essentiële punten controleren;
  • Een testrit maken;
  • Het poetsen van uw scooter.

Betaalmogelijkheden Voordeelscooters Utrecht

Onze goede service willen wij overal laten blijken. Zo heeft u bij Voordeelscooters niet alleen de keuze in betalen met iDeal, maar kunt u ook betalen via PayPal en de ‘ouderwetse’ overboeking. Wilt u uw scooter liever in onze fysieke winkel in Rotterdam kopen? Dan kunt u naast pinnen ook betalen met uw creditcard of contact geld!

Scooter leasen Utrecht

Een scooter in één keer aanschaffen is niet altijd een optie. Het aankoopbedrag is ondanks onze scherpe prijzen niet altijd leuk om te zien. Om u toch te laten profiteren van alle voordelen die een scooter u kan bieden, is een scooter leasen ook mogelijk bij Voordeelscooters! U kunt het totale aankoopbedrag in 36, 48, 60 of 72 maanden afbetalen. Daarbij betaalt u alleen rente over het bedrag dat nog openstaat. En door onze maandelijkse rekeningoverzichten blijft u altijd op de hoogte.

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl