Toggle Nav

Scooter Groningen

Wil je een scooter in Groningen kopen of misschien zelfs leasen? Dan ben je bij Voordeelscooters aan het juiste adres. Wij verkopen topmerken zoals Vespa, Senzo en Piaggio scooters tegen een zeer scherpe prijs. Voor elk budget is er een mooie scooter te vinden, met verbandingsmotor of zelfs een elektrische scooter. Wij mogen meer dan 2.500 mensen per jaar blij maken met een nieuwe scooter. Dus waar wacht je nog op?

Lees meer

22 Items

per pagina
  1. Aanbiedingen
  2. Aanbiedingen
  3. Aanbiedingen
  4. Aanbiedingen
  5. Aanbiedingen
  6. Aanbiedingen
  7. Aanbiedingen
  8. Aanbiedingen

22 Items

per pagina

Scooterzaak Groningen

Voordeelscooters heeft meer dan 500 modellen op voorraad staan. Bestel je vanuit de regio Groningen een scooter bij ons, dan heb je deze dus al binnen enkele dagen in huis! Heel fijn, aangezien je natuurlijk zo snel mogelijk in stijl van A naar B wilt reizen. Alle scooters van Voordeelscooters zijn scherp geprijsd. Dit komt door het nauwe contact met de leveranciers. Wij geloven niet in tussenpersonen of groot winstmarge. Daarom kun je profiteren van een scooter tegen een zeer scherpe prijs!

Scooter kopen in Groningen

Je bestelt een scooter eenvoudig online. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende betaalwijzen. Ga je voor iDeal of toch liever voor de ‘ouderwetse’ overboeking? In onze fysieke winkel is het ook mogelijk om te pinnen of om contant te betalen.

Waarom Voordeelscooters Groningen?

Voordeelscooters is dé webshop waar je een scooter vindt die perfect bij je past. Ga je voor een Vespa scooter of toch liever voor een variant van Piaggio, Senzo of Sym? Met meer dan 500 modellen direct leverbaar geniet je van snelle levering en natuurlijk mag een scherpe prijs niet ontbreken. Al meer dan 75.000 gingen je voor. Waar wacht je nog op? Bestel je nieuwe scooter gemakkelijk in onze webshop en laat hem moeiteloos bezorgen in Groningen.

De beste service bij Voordeelscooters

Als je jouw nieuwe scooter eenmaal hebt besteld, spreken we samen een gewenste leverdatum af. Met minimaal twee jaar garantie op jouw aankoop ben je bovendien verzekerd van vele fijne ritjes van A naar B. Want is er iets defect? Dan kun je jouw scooter altijd laten repareren in onze werkplaats of op een gewenste locatie dankzij onze compleet ingerichte servicewagens. Dankzij onze servicewagens kunnen wij de meeste werkzaamheden uitvoeren. Is de complexiteit toch wat hoger? Dan nemen wij de scooter mee naar de werkplaats, waar de scooter gerepareerd kan worden. Uiteraard leveren wij de scooter na reparatie weer bij je thuis af.

Scooter leasen Groningen

Een scooter bij Voordeelscooters is altijd scherp geprijsd. Het blijft echter een groot bedrag, wat niet iedereen in één keer kan voldoen. Om toch iedereen te kunnen voorzien, bieden wij de mogelijkheid voor het leasen van een scooter! Hierbij betaal je de scooter niet in één keer, maar in termijnen. Daarbij kun je kiezen voor betaling in 36, 48, 60 of 72 maanden.

Je bepaalt dus zelf hoeveel geld je op dit moment wilt betalen. Als jouw aanbetaling laag is, betaal je een hoger bedrag per maand. Heb je voldoende middelen om een hoge aanbetaling te doen, dan zijn de maandelijkse lasten lager. Je ontvangt elke maand een duidelijk rekeningoverzicht, zodat je precies ziet hoeveel er is betaald. Wil je extra aflossen? Tussentijds aflossen is mogelijk en geheel gratis!

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl