Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Scooter Dordrecht

Vespa scooters en Senzo scooters waardoor u kunt kiezen voor een scooter die past bij uw wensen en uw budget.  

Lees meer

Artikelen 1-24 van 104

Page
per pagina

Artikelen 1-24 van 104

Page
per pagina

Scooter in Dordrecht kopen?

U bent op zoek naar een voordelige, kwalitatieve en veilige scooter. Waar vindt u die? Precies, bij Voordeelscooters. Voordeelscooters verkoopt ruim 2.500 scooters op jaarbasis en is daarmee één van de grootste scooterwinkels van de Benelux. Wij bieden u de scherpste prijzen maar dat doet zeker niets ten onder aan de kwaliteit van onze scooters. Met ons thuiswinkel-keurmerk kunnen wij u garanderen dat wij u uitstekend van dienst kunnen zijn met de nieuwste kennis, beste service en goede garantievoorwaarden. Een scooter in Dordrecht kopen doet u dan ook bij Voordeelscooters!

De voordeligste scooters van Dordrecht

Bij Voordeelscooters vindt u de voordeligste scooters van Dordrecht. Wij zijn hiertoe in staat doordat wij slim onderhandelen met onze leveranciers. Daarnaast maken wij geen gebruik van tussenpersonen. Wij kopen onze voorraad direct vanuit de fabriek. En daarbij hanteren wij zeer hoge kwaliteitseisen. Wij kunnen u garanderen dat al onze scooters gloednieuw zijn, vers van de pers! Tot slot nemen wij genoegen met een laag winstmarge, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit zowel voor u als voor ons voordelen oplevert. U zult een betaalbare scooter kunnen aanschaffen, wij zien het terug in extra klanten die van onze laagste prijzen willen profiteren. Een win-winsituatie dus!

Showroom in Dordrecht

Een scooter kopen is voor veel mensen een flinke investering. Wij van Voordeelscooters begrijpen maar al te goed dat u daarom een weloverwogen keuze wilt maken. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goede beslissing te kunnen nemen. Heeft u toch nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of om een bezoekje te brengen aan onze winkel in Rotterdam. Hier kunt u niet alleen advies op maat ontvangen van onze scooterspecialisten, maar krijgt u ook de mogelijkheid om een proefritje te maken op de scooters. Zo voelt u meteen welke scooter het beste bij u past. In onze showroom hebben wij altijd meer dan 300 modellen op voorraad staan. Tot snel bij Voordeelscooters!

Onze pluspunten:

Voordeelscooters is natuurlijk niet de enige aanbieder van online scooters. Of wij de beste zijn? Dat mag u zelf beoordelen. De voordeligste zijn we in ieder geval wel! Er zijn daarnaast een aantal andere zaken waarmee wij ons onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten:

  • Laagste prijsgarantie
  • Hoge klanttevredenheid: wij scoren een 8+
  • Niet tevreden? Geld terug! (30 dagen bedenktijd)
  • 3 jaar garantie
  • Service aan huis met onze mobiele werkplaats

Welke scooter sluit aan op uw wensen?

Gaat u voor een Vespa scooter? Deze scooter van echte Italiaanse topkwaliteit bevat enkel hoogwaardige materialen en heeft een perfecte afwerking. Ook Piaggio is een legendarisch topmerk onder de scooters. Piaggio staat voor de productie van zowel elegante als sportieve en hoogwaardige scooters. Is een Kymco scooter meer iets voor u? Dit scootermerk is in Taiwan is de grootste fabrikant van scooters. Kymco scooters zijn mooi afgewerkt, elegant en leverbaar in vele kleuren en modellen. Maar dat is nog niet alles wat Voordeelscooters u biedt. Bij ons vindt u namelijk ook nog een exclusief scootermerk genaamd Senzo. Deze scooters worden enkel verkocht door Voordeelscooters en staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u bovengemiddeld veel om het milieu geeft en op zoek bent naar een stille rijervaring, dan hebben we een flink aantal elektrische scooters voor u klaarstaan. Zoals u ziet bieden wij voor ieder wat wils. Welke scooter sluit aan op uw wensen?

Scooterschade? Wij helpen u verder!

Voordeelscooters staat, naast haar laagste prijsgarantie, ook bekend om haar goede service. Onze medewerkers zetten zich, ook na aanschaf van uw scooter, maximaal in om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Werkt u scooter niet naar behoren? Rijdt u schade? Of raakt u betrokken bij een ongeval? Voordeelscooters staat voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe te handelen. Onze werkplaats wordt geleid door uiterst professionele en goedopgeleide monteurs die uw scooter met alle liefde weer helemaal de oude maken. Is uw scooter total loss? In dat geval is reparatie geen optie en kijken we graag met u naar de mogelijkheden voor de aankoop van een nieuwe scooter. Wij zijn uw volwaardige scooterpartner!

Voor een prikkie rijklaar

Helaas is uw scooter na bestelling nog niet volledig rijklaar. Er zullen eerst nog diverse acties uitgevoerd moeten worden voor u veilig de weg op kunt. Het controleren van bouten en moeren, het monteren van het stuur en voorwiel, het plaatsen van de accu, het controleren van de remmen en natuurlijk het tanken van benzine zijn cruciale stappen die u niet mag vergeten. Ook het monteren van eventuele accessoires en het inspuiten van kabels en bewegende onderdelen met vaseline/silicone spray is een belangrijk onderdeel van het rijklaar maken van uw scooter. Voordeelscooters regelt dit allemaal graag voor u. Veel rijplezier!

Eenvoudig online bestellen bij Voordeelscooters

In de gebruiksvriendelijke webshop van Voordeelscooters vind je scooters voor iedereen. Heeft u een scooter gevonden die op uw wensen aansluit? Kies er dan voor om deze scooter in Dordrecht te bestellen bij Voordeelscooters. Bij ons krijgt u de vrijheid zelf de betaalwijze te kiezen die bij u past. PayPal, iDEAL, een ‘ouderwetse’ overboeking; het kan allemaal. In onze winkel in Dordrecht is het zelfs mogelijk met creditcard of contant te betalen. Wanneer u online bestelt leveren wij uw gloednieuwe scooter graag bij u thuis af. Daarvoor rekenen wij een helder, vast tarief. Geen verrassingen bij Voordeelscooters. Als gezegd bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Dordrecht. Hier kunt u uw nieuwe scooter na aankoop direct mee naar huis nemen. Hier zitten als vanzelfsprekend geen extra kosten aan verbonden. Wilt u meer informatie over Voordeelscooters? Bekijk onze website of neem contact op. Voordeelscooters is uw scooterspecialist!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl