Wij helpen u graag op weg. Advies nodig? 085 4016830

Kymco scooters 

Er zijn nog geen artikelen in deze categorie

Via het menu kunt u verder winkelen. Excuses voor het ongemak.Over de Kymco Scooter

Misschien fronst u even uw wenkbrauwen bij het horen van de naam Kymco, want niet bij iedereen is dit Taiwanese scootermerk even bekend. Gelukkig wel bij Voordeelscooters uit Rotterdam, want voor veel van onze klanten was een Kymco scooter nou precies die scooter waar ze naar op zoek waren. Gewoon omdat de specificaties, de prijs en de kwaliteit van dit scootermerk het ideale plaatje vormden. De ontwerpers van Kymco zijn niet zomaar een stelletje hobbyisten die het wel leuk leek om een keer een scooter te ontwerpen, de designers van deze Aziatische fabrikant weten perfect waar ze mee bezig zijn. Dat is op zich ook wel verklaarbaar, want als vanaf 1963 brengt Kymco scooters op de markt. Vervolgens duurde het nog wel een tijdje voordat deze scooter naar Nederland kwam, maar als sinds 1990, ruim 25 jaar dus, is dit merk voor de Nederlandse markt voorhanden.


Veelzijdige Kymco

De scooters van het merk Kymco zijn niet zomaar in ons assortiment beland. Voordat het zo ver was moesten we natuurlijk overtuigd zijn dat dit merk voldeed aan de hoge standaarden die we bij Voordeelscooters in Rotterdam hanteren. Nou, we kunnen zeggen: de Kymco voldoet aan alle verwachtingen. De scooters van dit merk zijn ideaal om te gebruiken voor woon-werkverkeer, en daar worden ze dan ook volop voor gebruikt. Toch zijn er ook genoeg mensen die de Kymco voor langere, of juist kortere afstanden gebruiken. Dit merk is met recht multifunctioneel te noemen. Als u daarnaast rekening houdt met het feit dat u binnen dit merk ook nog de keuze hebt tussen verschillende modellen begrijpt u dat u de naam Kymco moet onthouden als u overweegt een scooter aan te schaffen. Een andere naam die u moet onthouden is vanzelfsprekend Voordeelscooters in Rotterdam!


Kymco types

Van alle scootermerken waar u bij Voordeelscooters uit kunt kiezen is Kymco één van de merken waarbij u de meeste keuze hebt. Verschillende modellen met hun eigen sterke punten wachten erop om online of in de winkel aangeschaft te worden. Zo is er bijvoorbeeld de Kymco VP50. Dit model dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren is een bijzonder handelbare scooter met een zeer sportief design; flitsende lijnen dus.

Is stabiliteit het allereerste punt waar u op let bij het uitkiezen van uw eigen scooter dan is de Kymco Agility het type waar u waarschijnlijk enthousiast van wordt. Deze scooter met opvallend verlengde buddyseat is perfect geschikt om twee personen te vervoeren. Juist daarom is er extra aandacht besteed aan de stabiliteit zodat snel en soepel sturen ook met een passagier achterop geen enkel probleem is.

Wanneer klanten bij ons aangeven dat ze een scooter van Kymco zoeken met een chique uitstraling hoeven we bij Voordeelscooters nooit lang na te denken. Mensen met een voorkeur voor een chique uitstraling verwijzen we direct door naar de Kymco Like. Dat de ontwerpers bij Kymco de zithouding bij dit model nog verder hebben verbeterd is een extra reden om voor dit vernieuwde model te gaan. Bent u geïnteresseerd in een puur zakelijke uitstraling dan is de Kymco People S overigens ook een prima optie.

Tenslotte nog even aandacht voor de retroscooter van Kymco en de ‘racevariant’. Een retroscooter is tegenwoordig enorm hip, dus Kymco kon als zichzelf respecterende scooterfabrikant natuurlijk niet achterblijven bij de trend. Dat hebben ze dan ook zeker niet gedaan. De retroscooter die onder de typenaam Sento van de band is gerold is hét model voor iedereen met liefde voor de schoonheid van het verleden. Is Retro niets voor u, maar snelheid des te meer? De Super8 is het antwoord waar u naar op zoek was. Dit is een echte sportscooter met een revolutionaire 4-takt techniek. Al de beschreven modellen kunt u binnen enkele minuten bestellen op de website van Voordeelscooters.


Kymco upgraden

Uw Kymco upgraden? Is dat nodig? Nou nee, dat is niet per se nodig, maar wel een optie die we u bieden bij Voordeelscooters. Voor elk model Kymco hebben we diverse accessoires klaar liggen die we direct op uw scooter kunnen monteren als u daar behoefte aan hebt. Diverse van die accessoires zijn stijlvol verchroomd en u kan bijvoorbeeld denken aan een opklapbare achterdrager of speciale kofferdrager. Hebt u liever een windscherm voor uw Kymco of voor de veiligheid maar direct een stevig hangslot dan kan dat bij ons direct geregeld worden. Op de site of in onze winkel ziet u welke opties er precies zijn om de scooter precies zo aan te kleden dat hij prima bij uw persoonlijke behoefte past.


Motoren van topkwaliteit

Hoe bijzonder het merk Kymco eigenlijk wel is valt pas goed op als we een blik werpen op de motor die zorgt voor de aandrijving van deze scooter. De Taiwanese Kymco-fabrikanten wilden op één punt in elk geval uitblinken: de motorische vermogens. Daar zijn ze meer dan uitstekend in geslaagd! Misschien hebben de scooters van Kymco zelfs wel de allerbeste motoren van alle scooters die we bij Voordeelscooters te bieden hebben. Wij zijn overigens niet de enige die dat vinden: de motoren die Kymco heeft ontwikkeld zijn zelfs zo populair dat wereldberoemde topmerken als BMW en Kawasaki hun motorscooters ontwikkelen op basis van de techniek van Kymco. Een beter bewijs is er natuurlijk niet. De 50 cc 4-takt benzinemotoren van Kymco worden luchtgekoeld en dat maakt ze zuinig, ongelooflijk betrouwbaar en ontlastend voor het milieu.


Goedkope snor- of bromscooter

Een logische vraag die zich nu opdringt is de volgende: een scooter met een motor waar zelfs BMW van onder de indruk is, die moet vast behoorlijk prijzig zijn? Laten we u direct uit de droom helpen. De scooters van Kymco zijn verrassend voordelig. Wilt u echt optimaal profiteren van een lage prijs dan is het wel zaak om uw Kymco bij Voordeelscooters te kopen, want onze lage winstmarges en scherpe inkoopprijzen zijn ongeëvenaard. U mag bij ons kiezen uit een bromscooter of een snorscooter, voor de prijs maakt dat niet uit. Bestelt u online dan ziet u de prijs steeds overzichtelijk in beeld tijdens het bestelproces. Schaft u dus extra accessoires aan dan verandert de prijs direct mee. We hebben namelijk een hekel aan onduidelijkheid. Transparantie is één van de kernpunten in onze bedrijfsfilosofie.


Kymco service

Als scooterhandelaar moet je weten wat je verkoopt, althans dat is onze gedachte. Vanuit die gedachte werken onze personeelsleden dan ook en dat betekent dat ze een Kymco op de juiste manier kunnen monteren, repareren en vervoeren. Mocht er een keer wat mis zijn met de Kymco die u bij Voordeelscooters hebt aangeschaft dan kunt u er van op aan dat we het probleem voor u fiksen. Dat kan door de scooter bij ons in Rotterdam af te leveren waarna hij de werkplaats ingaat, maar dat kan ook bij u thuis. Dat laatste is mogelijk door de mobiele werkplaats die we tot onze beschikking hebben. In heel Nederland kunnen we daardoor onze klanten helpen om de Kymco weer in een perfecte conditie te krijgen.


Kymco advies

Het aanschaffen van een scooter is, zelfs als het om een Kymco gaat, een behoorlijk grote stap. Het is toch een hele investering, en u moet er lang plezier van kunnen hebben. Wanneer u nog vragen hebt voordat u tot aanschaf overgaat mag u ons daarom altijd benaderen zodat we eventuele onduidelijkheden weg kunnen nemen. Dit kan via een berichtje op onze site, per mail of door te bellen. Bent u in de buurt van Rotterdam dan nodigen we u van harte uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen. In dat geval kunt u direct een proefritje maken op één van onze Kymco’s.