Toggle Nav

Elektrische Steps

Is de afstand naar je werk, de winkels of een familielid net te lang om te lopen? Dan is een elektrische step perfect! Elektrische steps zijn namelijk licht van gewicht en ook nog eens erg makkelijk om mee te nemen. Met een elektrische step maak je gemakkelijk leuke ritjes. Ontdek het zelf en bekijk alle e-steps in onze collectie!

Lees meer
Er zijn geen producten in deze categorie.

Elektrische step kopen

Een elektrische step (ook wel e step genoemd) is perfect voor korte afstanden. Met een e step kan je namelijk tot wel 12 kilometer reizen. Perfect voor korte ritjes door de stad, bijvoorbeeld. Het fijne aan de elektrische steps van Megawheels is dat ze makkelijk op te vouwen zijn. Ben je aangekomen op je bestemming? Dan neem je je e step makkelijk mee naar binnen. En binnen 2 tot 3 uur is je step weer helemaal opgeladen en klaar voor gebruik! En het fijne: bij Voordeelscooters bestel je jouw nieuwe e step al vanaf €249! Een normale scooter kost je al snel €799 en elektrische scooters zijn verkrijgbaar vanaf €1.499. Dat scheelt nogal in prijs!

Elektrische step voor openbare weg

Als je erover nadenkt om een elektrische scooter step aan te schaffen, is er een aantal waar je rekening mee moet houden. Een elektrische step wordt namelijk officieel gezien als een snorfiets. Dat betekent dus dat je je moet houden aan de verkeersregels die gelden voor snorfietsers. Maar voordat je ook daadwerkelijk de weg op mag, moet je wel zeker weten dat jouw e-step is goedgekeurd door de RDW. De Megawheels e-step is momenteel nog niet toegestaan voor op de openbare weg. Let er dus op dat je e-step in beslag kan worden genomen en dat je een boete riskeert van €360. Benieuwd welke e steps al wel toegestaan zijn op de openbare weg? Bekijk de website van het RDW.

Elektrische step: regels

In Nederland wordt een elektrische step beschouwd als een snorfiets. Dit betekent dat je geen rijbewijs nodig hebt om op een e step te mogen rijden, maar je moet je wel houden aan de regels die gelden voor een snorfiets. Dat betekent dat je net als bij het fietsen gebruik moet maken van een fietspad, je niet harder mag dan 25 kilometer per uur, je zoveel mogelijk rechts moet rijden en je een minimale leeftijd van 16 jaar moet hebben om een elektrische step te mogen besturen. Is er geen fietsbad aanwezig? Dan mag je op de weg rijden. Rijden op de stoep mag niet met een e-step.

Scooter onderdelen online bestellen

Wil jij ook rondjes maken door je dorp of stad of op een nieuwe, toffe manier naar je werk reizen? Dan is een elektrische step echt iets voor jou! Met een elektrische step kan je tot 12 kilometer rijden zonder je e-step ook maar één keer op te laden! Bij Voordeelscooters kan je de Megawheels elektrische steps al bestellen vanaf €249! En kan je het geld nu echt even niet missen, maar wil je wel al shinen op je nieuwe elektrische step? Bij ons kan je ook in termijnen betalen. Zo betaal je elke maand zo'n €16 terwijl je nu al kan genieten van alle voordelen van een elektrische step.

Wil je eerst kijken of een elektrische step wel echt iets voor jou is? Kom dan langs in onze winkel in Dordrecht! In onze winkel staan namelijk verschillend elektrische steps en scooters voor jou klaar. Zorg wel dat je van tevoren even een afspraak maakt op onze website, zodat we de elektrische step voor je kunnen klaarzetten. Met zo'n gratis en vrijblijvende proefrit kan je niet alleen testen of de elektrische step fijn rijd, maar ook of het aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

Copyright © 2022 Voordeelscooters.nl