Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

IVA E-GO S4: Winnaar van de ANWB E-scootertest

IVA E-GO S4: Winnaar van de ANWB E-scootertest

Tijdens de E-scootertest 2022, waarbij de ANWB de elektrische scooters van diverse merken uit dezelfde prijsklasse met elkaar vergeleek, kwam de IVA E-GO S4 als de glorieuze winnaar uit de bus. Dit mooie resultaat bevestigt de prima prijs-/kwaliteitverhouding van één van de paradepaardjes Voordeelscooters.nl.

Pittigste acceleratie

Het testpanel was met name onder de indruk van de acceleratie van de IVA E-GO S4. In amper 3 seconde bereikt dit topmodel vanuit stilstand een snelheid van 20 kilometer per uur. Andere vergelijkbare elektrische scooters deden daar tussen de 5 en 10 seconden over.

Scooter met de langste adem

Ook qua actieradius stak de IVA E-GO S4 er met kop en schouders bovenuit. Waar de andere geteste scooters na amper 60 kilometer echt hoognodig aan de acculader moesten, tikte onze testwinnaar een afstand van ruim boven de 70 kilometer aan. Ook het feit dat de IVA E-GO S4 als enige in haar prijsklasse de mogelijkheid biedt om een extra accu mee te nemen werd door het testpanel als een enorm voordeel gezien. Met deze extra accu kun je immers bijna 150 kilometer rijden zonder opladen.

De meeste ruimte voor een passagier én bagage

Naast de hierboven genoemde pluspunten telde voor de uiteindelijke winst van de ANWB E-scootertest 2022 nog een aantal zaken mee. Zo werd de IVA E-GO S4 geprezen om de zeer stille en krachtige Bosch elektromotor. Tevens werd in het juryrapport hoog opgegeven over het surplus aan opbergruimte voor bagage en het feit dat je op de IVA E-GO S4 gemakkelijk een passagier achterop mee kunt nemen. Iets waarin de meeste andere elektrische scooters in de test tekort schoten.

Uitblinker in actieve en passieve veiligheid

Bij de beoordeling van de door de ANWB geteste E-scooters vallen nog een aantal dingen op. Het testpanel spreekt zijn verbazing uit over het onderling verschil in afwerking, terwijl er in de aanschafprijs slechts 200 euro verschil zit in de goedkoopste en de duurste testmodellen. Getuige het testrapport scoorde de winnende IVA E-GO S4 ook op dit onderdeel meer dan voortreffelijk. Waar anderen het bijvoorbeeld met een simpel slot moeten doen, is de IVA E-GO S4 standaard voorzien van een oerdegelijk en veilig scooterslot, waar zelfs de meest gelouterde scooterdief van gaat huiveren. Ook de moderne, heldere ledverlichting en gebruiksvriendelijke bediening worden in het testrapport met een hoog cijfer gewaardeerd. Als totaalcijfer kreeg de winnaar van de ANWB E-scootertest 2022 een 8. Een score waar wij bij Voordeelscooters natuurlijk bijzonder trots op zijn!

Maak snel een proefrit op de IVA E-GO S4

Ben jij op zoek naar een betaalbare elektrische scooter die op alle fronten uitblinkt? Dan is de IVA E-GO S4 of één van de andere modellen uit deze serie echt een aanrader. Lees om je te overtuigen hier de complete uitslag van de ANWB E-scootertest 2022 of bekijk de ranglijst van Top-X.nl hier.

Elektrische scooters
Bekijk elektrische scooters

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl