Wij helpen u graag op weg. Advies nodig? 085 4016830

Zakelijk scooter rijden

Zakelijk

Een scooter is uitstekend in te zetten voor uw bedrijf. Laat uw personeel (en u) stijlvol, snel en zonder parkeerproblemen van A naar B komen! Leasen hoort hierbij tot de mogelijkheden. Wij werken hiervoor met een toonaangevende leasemaatschappij, waardoor wij zeer aantrekkelijke leasetarieven kunnen bieden. Uiteraard is het ook mogelijk de scooter in één keer te betalen. In beide gevallen wordt de scooter tenaamgesteld op het bedrijf, en geleverd met een BTW factuur.

Promotieacties
Scooter als mobiel reclamebord? Dat kan! Wij hebben scooters met professionele bestickering geleverd aan meerdere bedrijven.
zakelijk-scooter-rijden
Winactie met scooter als prijs organiseren? Geen probleem.

Wij hebben enkel de naam en het telefoonnummer van de prijswinnaar nodig. Wij zorgen voor de rest:

 • Tenaamstelling van de prijswinnaars
 • Aflevering bij prijswinnaars door heel Nederland
 • Foto’s van de overhandiging van de prijs; te gebruiken voor promotiedoeleinden
 • Getekende afleverdocumenten
 • Na bekendmaking van de prijswinnaar(s), wordt de scooter binnen een week volledig rijklaar, tenaamgesteld, voorzien van een kenteken en met volle tank (benzine en olie) afgeleverd bij de winnaar!

  Zakelijke interesse in een scooter van voordeelscooters.nl?

  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar info@voordeelscooters.nl, of bel naar 085 4016830. Vermeld in uw aanvraag de gekozen scooters en accessoires. We hebben ruime ervaring in het leveren van scooter aan de zakelijke markt. Denk hierbij aan grote aantallen, specifieke kleurstellingen en bestickering.  Het formulier wordt geladen.