Wij helpen u graag op weg. Advies nodig? 085 4016830

Scooterverzekering

Voordat je op je nieuwe scooter gaat rijden moet hij verzekerd zijn.
Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij zijn adviseur en tussenpersoon van ANWB verzekeringen. We kunnen jouw scooterverzekering afsluiten bij ons in de winkel of tijdens het bezorgen van je nieuwe scooter. Met de ANWB scooterverzekering verzekert u uw bromfiets, scooter of snorfiets nu voor een lagere premie.
Hoe kunt u een verzekering aflsuiten
Via het formulier onderaan deze pagina
Bij het ophalen van uw scooter in onze winkels
Tijdens de bezorging van uw scooter
Telefonisch na aflevering

Voordelen ANWB Bromfietsverzekering

Voordelige premie + complete dekking
55 tot 75% no-claimkorting
5% korting voor ANWB leden
Standaard 1 jaar aanschafwaarde garantie


Dekkingen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Deze WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 2.500.000,– voor materiële schade en € 6.000.000,– voor letselschade per schadegebeurtenis. Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €0.
WA + Diefstal
Deze dekking biedt OOK dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal van uw bromfiets of pogingen daartoe. Maar ook schade door brand en storm is gedekt. Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.
WA + Aanrijding
Deze dekking biedt OOK dekking voor schade aan uw bromfiets na een aanrijding door uw schuld, beschadiging en vandalisme. Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.
All-risk (WA + Diestal + Aanrijding)
Dit is een "volledig casco"-verzekering die dekking biedt voor schade aan anderen, maar ook bijna alle schade van uw bromfiets is hiermee verzekerd. Deze dekking heeft een standaard eigen risico van €125.

Aanvullende dekkingen
Aanschafwaardegarantie
De ANWB scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe scooters. Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed indien u kiest voor de Diefstal en/of Aanrijding dekking.
Bestuurder onder 25 jaar
Schade veroorzaakt door een bestuurder jonger dan 25 jaar is niet standaard meeverzekerd. Binnen de ANWB scooterverzekering kunt u bestuurders jonger dan 25 jaar aanvullend meeverzekeren.
Pechhulp bromfiets
Met Wegenwacht pechhulp bromfiets heeft u recht op pechhulp bij uw bromfiets én fiets. Het maakt dus niet uit of u met de scooter naar uw werk gaat en dan 's avonds met uw racefiets gaat toeren.
Verhaals rechtsbijstand
Na een ongeluk helpt de ANWB u met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Dit gaat om zowel de materiële schade (schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier) en letselschade.


Nog vragen? Neem contact op met ons..

Zekerheid voor opzittenden
U wilt er niet aan denken, maar u kunt blijvend invalide raken of overlijden als gevolg van een ongeval met uw bromfiets.

Met de unieke dekking Zekerheid voor Opzittenden keert ANWB uit aan u of uw nabestaanden. Wij vergoeden de werkelijk geleden schade tot maximaal € 100.000,-. Het kan hierbij gaan om vergoedingen van medische behandeling (kosten die niet worden uitgekeerd door uw zorgverzekering), verlies van inkomen of kosten van aanpassingen bij invaliditeit. Bij overlijden ontvangen uw nabestaanden € 3.000,-. Schade aan uw kleding, helm en bagage is tot € 750,- verzekerd.

Bereken hier uw premie

Let op!
Na het berekenen kunt u het beste even contact opnemen met ons omdat wij niet automatisch een melding krijgen.