Wij helpen u graag op weg. Advies nodig? 085 4016830

Rijklaar maken

Scooter kopen? Dan wil je ‘m natuurlijk rijklaar hebben.

Indien u een nieuwe scooter koopt bent u helaas nog niet aan het rijden. Er moeten eerst nog enkele acties uitgevoerd worden vooraleer u de weg op kan en mag. In de meeste gevallen moeten wij de scooter eerst uit een krat halen waarna het stuur en voorwiel wordt gemonteerd. Daarna begint het controleren van bouten en moeren, het bevestigen van de kentekenplaat, voor en achter remmen controleren, het plaatsen van de accu en als laatste benzine tanken. De scooter zal worden gestart en er wordt een korte proefrit gemaakt waarbij wij op een aantal vaste punten controleren. De eventuele accessoires worden gemonteerd. kabels en bewegende onderdelen worden met vaseline/silicone spray ingespoten. Als laatste wordt de scooter grondig gepoetst en de chef van de werkplaats zal akkoord geven voor aflevering.

Van al deze handelingen krijg je ook een ''checklist'' met handtekening van de monteur die de scooter rijklaar heeft gemaakt.

Rijklaar maken €150
Het uitpakken van het voertuig
Monteren van de losse onderdelen
Kleppen controleren en eventueel afstellen
Benzine tanken
Bouten, moeren en schroeven controleren
Scooter op alle essentiële punten controleren
Een testrit maken
Het poetsen van uw scooter

 

Kenteken aanvragen €75
RDW papieren aanvragen
Kentekenplaat bestellen en monteren
Bescheiden controleren
 

Wij leveren alleen scooters die rijklaar zijn gemaakt door ons. Om de garantie te behouden en een zorgvuldig product te kunnen leveren.