Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Retro Scooter Kopen

Wilt u een Retro scooter kopen? Het kan lastig zijn om precies die Retro scooter te vinden die het best past bij uw wensen en uw budget. Bij Voordeelscooters koopt u een scooter van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Of u nu kiest voor VespaPiaggio of Senzo, wij bieden enkel scooters van topmerken.

Lees meer

4 Items

per pagina
Filteren

4 Items

per pagina

Retro scooter kopen bij Voordeelscooters

Scooters lijken als vervoermiddel bijna per dag populairder te worden. Steeds meer mensen schaffen een dergelijk vervoermiddel aan. Vooral opvallend is de populariteit van de zogenaamde retroscooter of vintage scooter. Lijkt een brom- of snorscooter met een klassiek uiterlijk u ook wel wat? Voordeelscooters in Rotterdam heeft voor u een uitgebreide collectie retroscooters van topkwaliteit op voorraad. Van duurdere modellen afkomstig uit de fabriek van een topmerk tot betaalbare vintage scooters die een schappelijke prijs combineren met echte topkwaliteit en dito looks. Bij Voordeelscooters kunt u zowel langskomen in onze winkel met showroom in Rotterdam als op onze website een scooter bestellen. Beide opties hebben zo hun eigen voordelen: in de winkel is het mogelijk om de scooters in ‘real life’ te bekijken en zelfs een proefritje te maken. Online kunt u in enkele muisklikken uw favoriete scooter bestellen die wij vervolgens bij u thuis bezorgen.

Betaalbare retroscooters

Een wijdverspreide gedachte die de ronde doet is dat een retro scooter een bijna onbetaalbaar speeltje is dat alleen mensen met te veel geld aan kunnen schaffen. Het idee bij retro is vaak ‘ziet er oud uit, kost een vermogen’. Bij Voordeelscooters vinden we het een mooi gegeven dat we het tegendeel kunnen bewijzen. Een goed voorbeeld van een retroscooter die voor een grote groep mensen prima binnen het budget past is de Grande Retro. Diverse vintage modellen van dit merk zijn er te vinden in onze collectie, en allemaal blijven ze met gemak onder de 1000 euro aanschafwaarde. Een scootermerk dat ook zeer populair is onder onze klanten is het merk Senzo. Net als de Grande Retro is ook de Senzo bijna belachelijk goedkoop. Voor liefhebbers van vintage is vooral het model Senzo Classic ideaal, terwijl ook de Senzo Riva de nodige retro-elementen in zich heeft. De vanaf-prijs van dit merk ligt evenals dat bij de Grande Retro scooters het geval is onder de 1000 euro.

Grande Retro

‘What’s in a name’, dat kan je je wel afvragen bij de Grande Retro. Een scootermerk met een dergelijke naam legt zichzelf natuurlijk de nodige druk op, en het moet gezegd worden: Grande Retro maakt de verwachtingen meer dan waar. De scooters die dit merk op de markt brengt, en die uiteraard te verkrijgen zijn bij Voordeelscooters, zijn van een klassieke schoonheid. Dankzij Grande Retro zijn scooters opeens een alternatief voor mensen met stijl, en zelfs een zakelijk imago kan worden gecombineerd met een scooter van Grande Retro. We durven zelfs wel te stellen dat een Grande Retro scooter dit imago extra versterkt. Bent u benieuwd geworden of een Grande Retro scooter ook voor u het ideale alternatief is voor de auto? We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Dordrecht. Is Dordrecht voor u lastig te bereiken, maar bent u enthousiast geworden over de vintage Grande Retro scooters die u in onze webshop hebt gezien? U kunt natuurlijk direct het exemplaar dat het best bij u past bestellen.

Senzo

Als we de retroscooters bespreken die wij in onze collectie hebben zitten mogen we natuurlijk niet voorbijgaan aan de scooters van Senzo. Eerlijk gezegd zijn we er best trots op dat we deze moderne scooters met een vintage uiterlijk in ons bestand hebben staan. Zeker de modellen Senzo Classic en Senzo Riva moet u beslist eens bekijken voordat u een definitieve keuze voor een brom- of snorscooter maakt. Zoals u van een vintage scooter mag verwachten zijn de retromodellen van Senzo bijzonder stijlvol ontworpen, en opvallend zijn vooral de chique chromen accenten die de retroscooters van Senzo een geheel eigen gezicht geven. Laat u echter niet afleiden door al het moois wat deze scooters te bieden hebben. De prijs staat namelijk niet in verhouding tot wat u krijgt. Een scooter met het uiterlijk van een Senzo zou zonder problemen richting de 2500 euro aanschafwaarde kunnen gaan, maar dat is niet het geval! Voor minder dan 1000 euro bent u namelijk al de eigenaar van een Senzo Riva. Te mooi om waar te zijn? bij Voordeelscooters bewijzen we dagelijks dat het toch echt kan.

Wat is retro?

Voordat u overtuigd bent van het feit dat een retroscooter misschien wel iets voor u is moeten we misschien eerst even goed uitleggen wat een scooter nu precies is. Een retroscooter is in eerste instantie goed te herkennen aan zijn kenmerkende uiterlijk. Meestal heeft een retroscooter een relatief breed stuur omdat dit detail met name in de jaren ’60 erg populair was. Wat verder opvalt is het overdadige gebruik van chromen accenten in de body van een vintage scooter. Duidelijk is te zien dat een vintage scooter mag opvallen in het verkeer. Zien en gezien worden is op de meeste retroscooters zeker van toepassing. Toch wordt het nergens ordinair, maar blijft de uitstraling behapbaar, zelfs voor de wat meer behoudende scooterrijders.

Uw scooter, uw stijl

Wie een Grande Retro of Senzo vintage scooter aanschaft bij Voordeelscooters koopt sowieso geen scooter van dertien in een dozijn. Daar bovenop biedt Voordeelscooters.nl u uitgebreide mogelijkheden om uw scooter op die manier aan te passen dat hij helemaal bij u past. Dit is mogelijk omdat wij in onze webshop (en vanzelfsprekend ook in onze fysieke winkel in Rotterdam) een speciale afdeling ‘accessoires’ hebben. Hiermee kan de scooter nog verder verfraaid worden. Enkele mogelijkheden tot het naar uw smaak aanpassen van de scooter zijn bijvoorbeeld het aanschaffen van een valbeugel, een voorspatbordbeugel of een achterdrager. In veel gevallen zijn ook deze accessoires in chroom uitgevoerd en ze passen daardoor perfect bij een retroscooter. De meeste accessoires die aangeboden worden zijn zelfs speciaal voor het betreffende model ontworpen.

Retroscooter bij Voordeelscooters

Schaft u een retroscooter aan bij Voordeelscooters dan profiteert u van een lage prijs, maar dat is natuurlijk niet het enige. De scooters die wij leveren staan bekend om hun hoge kwaliteit en vanzelfsprekend krijgt u te maken met onze zeer goede klantenservice. Zo bezorgen wij uw bestelling desgewenst op elk adres in Nederland, en onze garantietermijnen zijn zeer ruim. Dit laatste wordt gegarandeerd doordat wij aangesloten zijn bij Thuiswinkel waarborg en ook zijn wij erkend door de RDW. Overigens is dat niet de belangrijkste reden dat wij goede service bieden, wij vinden het gewoon prettig om onze klanten tevreden te houden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het feit dat wij zijn aangesloten bij de eerdergenoemde organisaties u een extra basis geeft om vertrouwen in onze handelswijze te hebben.

Retroscooter in termijnen

Stel dat u er 100 procent zeker van bent dat u zo’n schitterende retroscooter aan wilt schaffen bij Voordeelscooters, maar u hebt even het totale aankoopbedrag niet paraat. Betekent dit dat u maar geduldig door moet blijven sparen in de hoop ooit de scooter van uw dromen aan te kunnen schaffen? Gelukkig niet! Bij Voordeelscooters begrijpen we best dat het voor veel mensen lastig is om een bedrag van een kleine 1000 euro zomaar vrij te kunnen maken. We denken daarom graag met u mee. Een goede mogelijkheid voor klanten die niet in één keer kunnen of willen betalen is de ‘leaseoptie’ zoals we die noemen. Dankzij deze optie kunt u ervoor kiezen om het bedrag voor de retroscooter in maandelijkse termijnen af te betalen. Het aantal termijnen kunt u zelf kiezen, dat wil zeggen: u kiest uit een termijn van 36, 48, 60 of 72 maanden. Extra aflossen is bij ons kosteloos mogelijk en om het overzicht te bewaren sturen we u elke maand een duidelijk rekeningoverzicht. Aanvragen van deze leaseoptie kunt u eenvoudig online doen via het leasemenu dat u vindt op onze website. Uw retroscooter is dichterbij dan u denkt!

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl