Wij helpen u graag op weg. Advies nodig? 085 4016830

Retourneren

Retourneren
Het kan zijn, om wat voor reden dan ook, dat het door bestelde teruggestuurd moet worden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent over jouw keuze. Jij hebt dan een bedenktijd van 14 of 30 dagen. Binnen deze bedenktijd kun je beslissen of je het bestelde houdt, of dat je het toch terug wilt sturen. Het kan ook voorkomen dat een product retour moet in verband met een garantiegeval, een defect etc.

Hoe het ook zij, let er op dat de wijze van retourneren altijd van toepassing is.
30 dagen bedenktijd
Bij voordeelscooters.nl begrijpen we heel goed dat mensen hun nieuwe aankoop graag van alle kanten willen inspecteren en er, in het geval van een scooter, ook even op willen zitten.

Voor scooters hebben wij onze bedenktijd uitgebreid naar 30 dagen, een service die je bij geen enkele andere scooterwebshop vindt. Dit doen we naast de wettelijke retourrecht, die een bedenktijd van slechts 14 dagen kent. Op deze manier kun je een scooter bestellen om deze vervolgens uitgebreid aan al jouw vrienden en familie te tonen.
Scooter retourneren in ongebruikte staat

Vindt je de kleur toch niet mooi? Blijkt het formaat niet juist te zijn? Geen zorgen, je kunt jouw scooter binnen 30 dagen na aanschaf aan ons retourneren. Let hierbij op het volgende:

De 30 dagen bedenktijd geldt alleen voor bij Voordeelscooters.nl gekochte scooters;
De scooter is in ongebruikte staat (op de scooter is niet gereden) en de scooter is nog niet op naam gezet bij het RDW;
Je kunt binnen een termijn van 30 dagen na levering en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen;
Om het herroepingsrecht uit te oefenen dien je ons via het formulier op de volgende pagina op de hoogte te stellen van jouw beslissing de koopovereenkomst te herroepen;
Na het herroepen van de koopovereenkomst dien je ons de betreffende producten zo snel mogelijk, maar niet later dan binnen 14 dagen na de dag van uw herroeping, terug te sturen;
De verzendkosten voor de retourzending van de producten komen voor rekening van de klant;
Uiterlijk binnen 10 dagen na het retour ontvangen van alle betreffende producten door Voordeelscooters.nl krijgt u het aankoopbedrag, de eventueel berekende verzendkosten voor heenzending van uw bestelling en alle verdere berekende kosten teruggestort. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Eventuele verzendkosten voor het retour sturen, die ontstaan zijn door een ophaalopdracht aan Voordeelscooters.nl te geven, worden ingehouden op het terug te storten bedrag.
Accessoires of fiets retourneren, ook na gebruik

Heb je al gereden op jouw scooter of betreft het te retourneren product een ander product dan een scooter? Wettelijk is bepaald dat je de koopovereenkomst binnen 14 dagen mag herroepen. Let er op dat je accessoires voorzichtig uitpakt, zodat de verpakking redelijkerwijs in originele staat blijft. En jouw scooter kan na het eerste gebruik niet meer (geheel) in nieuwstaat zijn. Dat kan betekenen dat we het door jouw geretourneerde product niet meer als nieuw kunnen verkopen. Bij terugname na gebruik kan het dus zijn dat je niet het volledige aankoopbedrag terug krijgt.

Werkwijze bij herroepingsrecht

Het retourneren op basis van jouw herroepingsrecht geschiedt algemeen op dezelfde wijze die staat omschreven in onze procedure bij retourneren.