Wij helpen u graag op weg. Advies nodig? 085 4016830

BTC scooters

Er zijn nog geen artikelen in deze categorie

Via het menu kunt u verder winkelen. Excuses voor het ongemak.


Wat zijn BTC scooters?

Een BTC scooter is een voordelige scooter met een sportieve uitstraling en geweldige wegligging. De prijs-kwaliteitverhouding van BTC scooters is de beste op de markt. Je zult dus nergens een lager geprijsde scooter vinden van hogere kwaliteit!

 

BTC scooters Benelux

BTC Scooters is de officiële importeur van het merk BTC binnen de Benelux. Het bedrijf houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met in- en export van 50cc scooters en het bedrijf voert ook al 10 jaar hun eigen BTC lijn. BTC is RDW gecertificeerd en staat dus garant voor de kwaliteit van hun scooters.

 

Voordeelscooters: de voordeligste dealer van BTC scooters

Alleen een selectief aantal dealers mogen de scooters van BTC verkopen en Voordeelscooters is één van deze dealers. Maar we zijn niet zomaar een dealer van BTC scooters; Voordeelscooters is namelijk dé dealer die deze scooters voor de laagste prijzen op de markt aanbiedt! Profiteer daarom direct van ons aanbod!

 

Ervaringen BTC scooters

Ervaringen met BTC scooters zijn over het algemeen erg goed. Vooral de sportieve wegligging van deze scooters woorden meestal geroemd. Toch zijn een aantal mensen die meer verwachten van de duurzaamheid. Deze scooters hebben nu eenmaal wat onderhoud nodig en niet iedereen is daarop voorbereid. Maar als je simpelweg wat voorzorgsmaatregelen neemt (om de zoveel tijd een bandje of remblokje) kan een BTC scooter gemakkelijk meer dan 10.000 kilometer maken en meerdere jaren meegaan. Vooral voor mensen die een klein beetje handig zijn, is deze scooter een echte aanrader! Een voordeligere scooter voor deze kwaliteit kun je namelijk nergens anders vinden!

 

Onderhoud van je BTC scooter onderdelen

Natuurlijk kunnen wij je ook gemakkelijk en snel helpen met het onderhoud van je scooter. Kom langs op onze locatie in Rotterdam of Ridderkerk of bel ons gewoon. Voordeelscooters biedt namelijk service aan huis! Eén telefoontje en we komen direct naar je toe voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen een voordelige BTC scooter krijgt, maar dat je er ook zo lang mogelijk plezier van hebt!

 

BTC scooter accessoires

Om je scooter compleet te maken, hebben we diverse accessoires voor je in de aanbieding. Zo hebben we onder andere een universeel scooteralarm, een scooterhoes, kettingslotjes en een schijfremslot. Natuurlijk kunnen wij ook je scooter rijklaar maken en voorzien van kenteken.


Vragen? Neem direct contact op met onze Klantenservice of kom langs in onze winkels in Rotterdam of Ridderkerk!