Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Nieuw in ons assortiment: Elektrische E-chopper

Met trots stellen we de elektrische chopper aan je voor. Deze stoere e-scooter is uniek in zijn soort: qua design doet hij namelijk denken aan een heuse Harley Davidson motor! Alleen is deze blikvanger licht, elektrisch en retro met een grote knipoog. Korte tochtjes in je woonplaats maken? Met de e-chopper reis je comfortabel en geheel in stijl. Lees hier alles over de elektrische chopper scooter en maak kennis met onze collectie e-choppers!

Wat is een Elektrische E-chopper?

Een elektrische chopper scooter kun je zien als een design variatie op de e-scooter. Qua uiterlijk doet de chopper denken aan een Harley Davidson: hij heeft een breed stuur, een laag zadel, een opvallende koplamp en robuuste banden. Er zijn ook modellen die meer doen denken aan de klassieke Puch, met een extra breed stuur. Een unieke verschijning dus! Net als andere e-scooters is de elektrische chopper verkrijgbaar in een 25 km uitvoering en een 45 km uitvoering. Ondanks zijn sprekende uiterlijk rijdt de e-chopper geruisloos. Bovendien heeft hij een uitstekende wegligging.

Dé scooter trend van 2021

Elektrische scooters zijn meer en meer in opkomst. Dat geldt zeker ook voor de e-chopper, het eigenwijze broertje uit de familie van de elektrische scooters. De e-chopper neemt zichzelf niet zo serieus, maar brengt je wel veilig van A naar B. Onderweg zal je bovendien zeker de aandacht trekken, maar herrie maak je niet. Met de geweldige uitstraling die de Senzo e-chopper bijvoorbeeld heeft, heb je ook helemaal geen lawaai nodig! Omdat je zo lekker stil rijdt, is de elektrische chopper ideaal voor tochtjes door de omgeving.

Wat karakteriseert de Elektrische E-chopper?

Zoals de naam al zegt lijkt het chassis van de e-chopper op dat van een chopper motor. De bekendste chopper motor is natuurlijk de Harley Davidson! Modellen zoals de Harley worden ook wel ‘low rider’ genoemd, omdat de zitting laag is en het stuur relatief hoog. De combinatie van het stuur en de banden zorgt voor een goede wegligging. Hobbels zijn daarom zeker geen probleem voor de chopper scooter. Hou er bij de e-chopper wel rekening mee dat hij geschikt is voor één persoon.

Wat zijn de voordelen van een Elektrische E-chopper?

De e-chopper is een ideale elektrische scooter voor liefhebbers van een retro stijl. Daarbij heeft hij nog meer voordelen:

  • Hoog comfort, ook tijdens langere ritten;
  • Milieuvriendelijk en stil;
  • Grote actieradius, zeker met een lithium accu;
  • Licht van gewicht;
  • Zeer stabiel;
  • Nauwelijks onderhoudskosten.
Overweeg je een e-scooter en ben je gek van choppers? Dan is de e-chopper een opvallende verschijning die je zeker mee moet nemen in je keuze.

 

Heeft de Elektrische E-chopper een kenteken nodig?

De e-chopper is een elektrische brommer, wat betekent dat een kenteken verplicht is. Een 25 km e-chopper heeft een blauw kenteken en de 45 km uitvoering een geel kenteken. Voordeelscooters verzorgt bij aanschaf van een elektrische brommer ook meteen het kenteken. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is de scooter op jouw naam zetten bij het postkantoor. Vergeet niet om je chopper scooter te verzekeren: ook dit is verplicht bij elke scooter. Voor de 45 km scooter heb je tot slot ook nog een helm nodig.

Onze e-choppers

Bij Voordeelscooters vind je e-choppers van het merk Senzo. De reden dat wij weglopen met Senzo is het schitterende design in combinatie met de hoge kwaliteit. Qua ontwerp en kwaliteit past Senzo in het hogere segment, maar in tegenstelling tot merken als Vespa, blijft Senzo betaalbaar. Dit mag je verwachten van de Senzo e-chopper:

  • Krachtige motor van 2000 Watt;
  • Standaard geleverd met alarm en keyless driving;
  • Voorzien van een uitneembare lithium ion accu, van 60 V, 20 Ah;
  • Beschikt over een stuurslot en accuslot;
  • Een telefoonhouder om handsfree je navigatie te gebruiken;
  • Een actieradius van 40 km;
  • Hoog afwerkingsniveau, schitterende uitstraling.
Tot slot heeft de Senzo e-chopper M1 een oersterk frame: duurzaam en betrouwbaar! Het zadel is erg zacht, waardoor je altijd een hoog comfort ervaart.

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Senzo e-chopper is bij Voordeelscooters verkrijgbaar in de kleuren matzwart en matgroen. Deze uitvoeringen passen prachtig bij de typische uitstraling. In de toekomst komen er bovendien zeker meerdere kleuren beschikbaar van de e-chopper, want deze stoere e-scooter is nu al zeer populair!

Bekijk alle sooters

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl