Kunnen jullie nog het scooter rijden van een jaartje of 10 geleden herinneren?


Iedereen vond het toen stoer om een dichte helm (integraal helm) te dragen. Eigenlijk zag je onder de jongeren alleen maar integraal helmen. Het plaatje was helemaal compleet als het vizier getint was. Dat is tegenwoordig wel anders!

 

Nu zijn alle soorten helmen welkom.  Jethelmen, integraalhelmen,  systeemhelmen en natuurlijk ook kinderhelmen. Al deze soorten helmen kunt u vinden in onze shop. Momenteel is er een mooie jethelm in de aanbieding!

 

Wat is een jethelm?


Een jethelm is een helm die alleen de oren en ogen afdekt. Zonder beweegbare delen of verdere bescherming rond de neus, mond en kin zoals bij de integraalhelmen en de systeemhelmen. Het is dan ook afgeleid van de helmen die straaljagerpiloten vaak op hebben.

 

Wij hebben een aantal merken jethelmen in huis: AMX, AWAX, MT, LEM

 

Kortom, een groot assortiment in verschillende maten met verschillende vormen, designs en natuurlijk pasvormen. We helpen je dan ook graag met het zoeken van jouw perfecte helm!

 

Actie!


Er is nu ook een hele leuke jethelm in de aanbieding in onze (web)winkel.

 

De Awax Fashion is nu afgeprijsd van € 79,- naar € 59,-! Uiteraard in verschillende kleuren: wit glans, zwart glans, mat bruin en mat zwart.

 

Heb je nog vragen over de jethelmen of wil je meer weten over de actie? Laat het ons vooral weten!