Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

Een scooter voor het goedkoopste woon-werkverkeer

Een scooter voor het goedkoopste woon-werkverkeer

Met een benzineprijs die dik boven de 2 euro per liter uitkomt, zoeken veel werknemers en werkgevers naar een alternatief voor de dure auto van de zaak en vervoer dat door de wettelijk toegestane fiscale reiskostenvergoeding volledig wordt afgedekt. Met een auto moet daar voor veel werknemers dik geld bij. Met een scooter ben je vaak net zo snel of zelfs sneller op je werk en het is vele malen goedkoper dan met de auto of het openbaar vervoer naar het werk rijden. Bovendien heeft een scooter voor het woon-werkverkeer nog veel meer interessante voordelen.

Snel en voordelig op de scooter naar je werk

Waar de gemiddelde auto 1 op 14 rijdt, daar legt een willekeurige scooter al snel circa 35 kilometer af op 1 liter benzine. Daarnaast zijn ook de kosten voor onderhoud en reparatie voor een scooter vele malen lager en met een scooter hoef je ook nog eens niet ieder jaar naar de verplichte APK keuring. Tel daarbij op dat je op een scooter veel sneller en wendbaarder bent in het drukke verkeer en dat je met een scooter nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Om nog maar te zwijgen van de forse parkeerkosten en wegenbelasting die je als scooterrijder uitspaart.

Ook ondernemers ontdekken de scooter

Kortom, er zijn tal van redenen die de snelgroeiende populariteit van scooters voor woon-werkverkeer verklaren. Steeds meer werknemers kopen voor hun werk en vrije tijd een elektrische of benzine-scooter en ook veel werkgevers stimuleren het gebruik van vooral elektrische fietsen en scooters. Zij zien hiervan ook de voordelen, zowel qua werkgeverskosten als ook om bij te dragen aan het terugdringen van de Co2-uitstoot. Voordeelscooters biedt dan ook interessante mogelijkheden voor bedrijven die voor hun medewerkers schone en zuinige scooters aan willen schaffen. Dat geldt overigens ook voor bijvoorbeeld gemeenten en andere overheidsinstellingen. Ook die instanties hebben de voordelen van scooter rijden inmiddels ontdekt en bestellen hele series scooters. Denk bijvoorbeeld aan vervoer voor bijvoorbeeld BOA’s, parkeerbeheer, beveiligingsbeambten of koeriersdiensten. De scooters van Voordeelscooters vinden letterlijk overal hun weg!

Voordeelscooters zorgt voor particulier en zakelijk scooterplezier

Zoek jij de goedkoopste manier voor de ritten van en naar je werk of ben jij als werkgever geïnteresseerd naar passende en betaalbare vervoersmiddelen voor intern en/of extern gebruik? Neem dan snel een kijkje in het zeer uitgebreide assortiment elektrische scooters en scooters met een benzinemotor. Bij Voordeelscooters hebben wij altijd meer dan 1000 scooters uit voorraad leverbaar. Voor aankoop van scooters voor zowel zakelijk als particulier gebruik kun je uiteraard ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk Scooters
Bekijk scooters

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl