Toggle Nav
My Cart
trustpilot voordeelscooters.nl

De voordelen van een scooter

De voordelen van een scooter

Voordelig in de aanschaf

Veel mensen kiezen standaard voor een auto. Voor een goede auto betaal je zeker een paar duizend euro. Een scooter is daarentegen erg voordelig in de aanschaf. Op Voordeelscooters.nl vind je namelijk al scooters vanaf €899! En kun je dat bedrag door bepaalde redenen niet in een keer missen? Kijk dan ook eens naar onze mogelijkheden om een scooter te leasen via IN3 of Spraypay. Dan heb je al een scooter voor minder dan €30 per maand*!

*Op basis van een looptijd van 36 maanden

Ook voordelig in verbruik

In een scooter zit vaak een tank met inhoud van 5 liter. Bij een brandstofprijs van €1,60 kost een volle tank je slechts €8. En dat terwijl je met een scooter makkelijk een verbruik van 1 op 25 haalt. Met een volle tank kun je dus 125 tot 150 kilometer rijden! Voor diezelfde 150 kilometer betaal je bij een auto (met een gemiddeld verbruik van 1 op 12) meer dan het dubbele aan brandstof.

Nooit meer file

Een grote ergernis voor veel mensen: de eeuwige file naar hun werkadres of van het werk weer naar huis. Met een scooter heb je nooit meer last van die file. Op een fietspad rijdt je eenvoudig en snel naar je werk of naar huis, zonder achteraan te hoeven sluiten! En doordat je geen file hebt, kun je op constante snelheid blijven rijden. Voordelig voor je brandstofverbruik!

(Gratis) parkeren waar je maar wilt

Even naar de stad? Naar de bioscoop of naar een vriend of vriendin? Parkeren blijft altijd een vervelend dingetje. Probeer op zaterdagmiddag maar een plekje te vinden in de parkeergarage in de stad. Met een scooter ben je veel flexibeler. Je parkeert gewoon voor de deur of bij een fietsenstalling waar je vaak gratis kunt parkeren. Zorg je dan wel dat je een goed slot hebt? Het liefst eentje met een keurmerk, zoals onze ART3 en ART4 sloten. /p>

Stijlvol van A naar B

Zie je het al voor je? Cruisen op een mooie Vespa Primavera of een Piaggio Zip? De scooters van nu zijn comfortabel, stijlvol, hebben een goede wegligging en rijden als een zonnetje. Wat wil je nog meer?! Bekijk onze collectie scooters online en plan een gratis proefrit in bij onze scooterwinkels in Rotterdam en Dordrecht!

Wil je een proefrit maken om te kijken of de elektrische driewielers van IVA aansluiten op jouw wensen? Neem contact met ons op om een proefrit afspraak in te plannen!

Delen via:

Copyright © 2024 Voordeelscooters.nl